Αγαπητοί συνδημότες,

Σας εκφράζω για ακόμη μία φορά τις θερμές μου ευχαριστίες για την εμπιστοσύνη που μου δείξατε αναθέτοντας μου να διαχειριστώ τα κοινά της πόλης μας, για τα επόμενα πέντε έτη.

Μέσα στις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες, που βιώνουμε, έχετε στείλει ένα ξεκάθαρο, σαφέστατο και ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση, το οποίο όλοι μας οφείλουμε να κατανοήσουμε και να κάνουμε πράξη. Το μήνυμα λέει ότι ο Δήμος μας είναι πάνω και πέρα από προσωπικά και πολιτικά κόμματα. Συνεπώς, οφείλουμε όλοι να συνεργαστούμε αποτελεσματικά με ανιδιοτέλεια, για το καλό του τόπου μας.

Τα εκλεγμένα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, εγώ προσωπικά και η Δημοτική Υπηρεσία γνωρίζουμε ότι εισερχόμαστε σε μία πενταετία σκληρής προσπάθειας για να επιτύχουμε την αμεσότερη εξυπηρέτηση του δημότη, τη σωστή διαχείριση του Περιβάλλοντος και της Καθαριότητας, την ενθάρρυνση της Επιχειρηματικότητας, την ολοκληρωμένη πολιτική που αφορά τα ζώα, την Αξιοποίηση του Πολιτιστικού Αποθέματος, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε την ενδυνάμωση της Κοινωνικής Πολιτικής για τα παιδιά μας, για τις γυναίκες, για την τρίτη ηλικία, για τους πρόσφυγες, για τα άτομα με κινητικά προβλήματα.

Αγαπητοί συνδημότες,

Δεν έχουμε την πολυτέλεια για αναβλητικότητα και χάσιμο χρόνου, από σήμερα κι’ όλας ξεκινάμε σκληρή δουλειά, για ένα καλύτερο Στρόβολο.

Προσδοκώ σε μία δημιουργική και εποικοδομητική θητεία και εύχομαι καλή δύναμη σε όλους.

 

Ανδρέας Παπαχαραλάμπους

Δήμαρχος Στροβόλου