Υπηρεσία  κατ΄οίκον συλλογής ογκωδών αντικειμένων και πράσινων αποβλήτων σε σακούλες

Μπορείτε με μια απλή διαδικασία και καταβάλλοντας  ένα μικρό αντίτιμο επιχορηγημένο από το Δήμο να ζητήσετε το συνεργείο του Δήμου περάσει από την κατοικία σας και να συλλέξει τα απόβλητα που επιθυμείτε να μεταφερθούν στο Πράσινο Σημείο.

Για να υποστηρίξει τη λειτουργία του «Πράσινου Σημείου Στροβόλου»  και για να διευκολύνει τους δημότες του, ο Δήμος έχει  συστήσει την «Υπηρεσία  κατ΄οίκον συλλογής ογκωδών αντικειμένων και πράσινων αποβλήτων σε σακούλες».

Οι Δημότες μας,  με μια απλή διαδικασία και καταβάλλοντας  ένα μικρό αντίτιμο επιχορηγημένο από το Δήμο,  μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δήμο και να ζητήσουν όπως το συνεργείο του Δήμου περάσει από την κατοικία τους και συλλέξει τα απόβλητα που θα ήθελαν να μεταφερθούν στο Πράσινο Σημείο.

Οι ενδιαφερόμενοι Δημότες μας θα πρέπει να έχουν υπόψη τους τα πιο κάτω:

  1. (α) Τα πράσινα απόβλητα/απόβλητα κήπου θα πρέπει να τοποθετούνται στις ειδικές «κομποστοποιήσιμες» σακούλες που προμηθεύει ο Δήμος στην τιμή του ενός ευρώ/σακούλα.

(β) Οι ειδικές σακούλες μπορούν να εξασφαλιστούν εφόσον προσέλθουμε στο Ταμείο του Δήμου.  Υπαλλακτικά και εφόσον παραγγελθούν και πληρωθούν διαδικτυακά, ο Δήμος θα τις παραδώσει στο σπίτι σας (προσοχή: η παράδοση στο σπίτι προϋποθέτει μίνιμουμ παραγγελία 15 σακούλων)

(γ) Οι σακούλες θα πρέπει να τοποθετούνται σε προσιτό σημείο μπροστά από τις κατοικίες.

(δ) Η συλλογή των σακούλων  από το συνεργείο γίνεται, αφού προηγουμένως  οι Δημότες μας ενημερώσουν το Δήμο τηλεφωνικά, στο τηλ  22470470 .

  1. (α) Τα ογκώδη αντικείμενα περιλαμβάνουν έπιπλα (καναπέδες, πολυθρόνες, τραπέζια, καρέκλες, ερμάρια, κατασκευές κλπ), χαλιά, στρώματα, ηλεκτρικές συσκευές (ψυγεία, πλυντήρια κλπ), παιδικό εξοπλισμό (ποδήλατα, ογκώδη παιχνίδια κλπ) και άλλα.

(β) Το αντίτιμο για τη συλλογή των ογκωδών αντικειμένων αντιστοιχεί στα δέκα (10) ευρώ για  ένα έως τρία τέτοια αντικείμενα.  Για κάθε επιπρόσθετο αντικείμενο οι δημότες μας θα καταβάλλουν το ποσό των πέντε (5) ευρώ

(γ) Η πληρωμή του αντιτίμου μπορεί να γίνει διαδικτυακά ή ακόμη και στο  Ταμείο του Δήμου.

(δ) Η συλλογή από τις κατοικίες θα πραγματοποιείται εντός 3 εργάσιμων ημερών.  Πριν τη συλλογή των ογκωδών αντικειμένων  από την κατοικία σας, ο Δήμος θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά.

(ε)  Τα αντικείμενα θα πρέπει να τοποθετούνται  σε προσιτό σημείο μπροστά από τις κατοικίες, δεδομένου ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία πληρωμής.