Φεστιβάλ παιδιού στην Παραμυθούπολη, 12 & 13 Μαΐου 2018, (10:00 – 20:00)

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Δημοτικών Σχολείων Πόλης και Επαρχίας Λευκωσίας, διοργανώνει φέτος Φεστιβάλ το οποίο είναι αφιερωμένο στο Παιδί, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Νεολαίας Κύπρου και με Υποστηρικτές την Εθνική Συμβουλευτική Επιτροπή για την Πρόληψη Παιδικών Ατυχημάτων και Δηλητηριάσεων, το Κέντρο Υποστήριξης Ανθρώπων Που Ζουν Με HIV/AIDS (Κ.Υ.Φ.Α), την ΑΗΚ, το Πάρκο Παλιάτσο, το Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης και Παιχνιδιού για Παιδιά Clap3C και το Bazaar από το Starbox.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Έντιμου Υπουργού Υγείας κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου.

Θα είναι διήμερη και έχει προγραμματιστεί για τις 12 και 13 Μαΐου 2018 από τις 10:00π.μ. μέχρι τις 8:00μ.μ. στο χώρο της Παραμυθούπολης στον Στρόβολο (διασταύρωση των Λεωφόρων Ιωσήφ Χατζηιωσήφ και Τροόδους – Φώτα Ορφανίδη).

Τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, να γνωρίσουν Ολυμπιακά αθλήματα όπως το χόκεϋ, η αντιπτέριση – badminton, η ποδηλασία, η τοξοβολία, η ξιφασκία το σκάκι αλλά και να λάβουν μέρος σε δημιουργικές και παιγνιώδης δραστηριότητες STEM (Science, Technology, Engineering, Mathematics) που προκαλούν τα παιδιά για πρωτότυπες και ξεχωριστές λύσεις από το Κέντρο Δημιουργικής Μάθησης και Παιχνιδιού – CLaP3c. Παράλληλα θα γνωρίσουν τον κόσμο των κατασκευών και της φαντασίας με δραστηριότητες που θα σχεδιαστούν από το Τμήμα Επιστημών Αγωγής κλάδος Νηπιαγωγών του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Στο χώρο θα βρίσκεται ομάδα του Οργανισμού Νεολαίας η οποία θα παρουσιάζει και θα προβάλει τα Προγράμματα του Οργανισμού.