«Μ’ ένα όνειρο τρελό – Μικρές νυκτερινές ιστορίες του Έρωτα», με τους Δημήτρη Μεσημέρη και Κατερίνα Παράσχου, 5/11/25
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συναυλία
Μ’ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΤΡΕΛΟ
Μικρές νυκτερινές ιστορίες του Έρωτα
Ο Δήμος Στροβόλου παρουσιάζει τη συναυλία «Μ’ ένα όνειρο τρελό – Μικρές νυχτερινές ιστορίες του Έρωτα», με τους Δημήτρη Μεσημέρη και Κατερίνα Παράσχου, σε ενορχηστρώσεις και υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Άδμητου Πιτσιλλίδη.
Η συναυλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 5/11/25 και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, εντάσσεται στις φθινοπωρινές συναυλίες του Δήμου. Συνοδεύει το Μουσικό Σχήμα ΟΡΦΕΑΣ Ιδρύματος «Πανίκος Χατζηχαμπής».
Συμμετέχουν:
ΒΑΡΒΑΡΑ ΛΟΥΚΑ – βιολί
ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΦΙΟΣ – κλαρίνο
ΦΡΙΞΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ – μπουζούκι
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΟΡΠΑΣ – πιάνο
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ – μπάσο
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΟΥΡΟΣ – τύμπανα
ΑΔΜΗΤΟΣ ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗΣ – κιθάρα
Θα ακουστούν τραγούδια των συνθετών Μ. Πλέσσα, Λ. Κηλαηδόνη, Μ. Χατζιδάκι, Στ. Κραουνάκη, Π. Θαλασσινού και των στιχουργών Λ. Παπαδόπουλου, ο Ν. Γκάτσου, Δ. Χριστοδούλου, Λ. Νικολακοπούλου κ.α.
Η είσοδος είναι €5 και όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων θα διατεθούν για την ενίσχυση του Ιδρύματος Always Ioanna Skordi Foundation. Αρ. Άδειας Εράνου Ν.Π. 63/2025
Για τους κατόχους Ευρωπαϊκής Κάρτας Αναπηρίας η είσοδος είναι δωρεάν, όπως επίσης και για έναν/μία συνοδό του/της. Θα μπορεί να γίνει προκράτηση εισιτηρίων στο 70070150.
Κατά τη διάρκεια της παράστασης θα λαμβάνονται φωτογραφίες και πιθανόν βίντεο για σκοπούς προβολής και τήρησης μητρώου.
Χορηγός Επικοινωνίας:
Πληροφορίες και εισιτήρια:
Εισιτήρια εδώ:
https://www.ticketbox.com.cy/autumn-concerts-3/05-11





