ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – Αναβολή παραστάσεων Φεβρουαρίου για την επιθεώρηση «Α-πε-λπι-σί-το» του Λάκη Λαζόπουλου. Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Η  επιθεώρηση Δωματίου του Λάκη Λαζόπουλου «Α-πε-λπι-σί-το», παρουσιάζεται  τον ερχόμενο Φεβρουάριο στην Κύπρο στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου και στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού.

Μετά την τεράστια επιτυχία που σημειώνει στην Ελλάδα, η εκπληκτική κωμωδία με πρωταγωνιστές τους Λάκη Λαζόπουλο και  Σοφία Φιλιππίδου έρχεται σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Τα τραγούδια της παράστασης υπογράφει ο Σταμάτης Κραουνάκης,

ο οποίος έχει υπογράψει μουσικά τις περισσότερες παραστάσεις του Λάκη Λαζόπουλου. Το κείμενο του έργου υπογράφει ο Λάκης Λαζόπουλος ο οποίος κάνει και τη σκηνοθεσία.

Οι δύο σπουδαίοι κωμικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους, στην πιο μοντέρνα επιθεώρηση που γράφτηκε ποτέ. Μακριά από τα φανταχτερά και πολύχρωμα κοστούμια άλλων εποχών, ο Λάκης Λαζόπουλος γράφει για τους νεοτρελαμένους της Ελλάδας. Ένα αόρατο σπίτι, όπου μένουν όλοι οι κρυμμένοι και οι μόνοι της εποχής, είναι το σημείο όπου θα ξεντυθεί η ελληνική πραγματικότητα. Πιο γυμνή από ποτέ! Όλοι αυτοί που η κρίση πέταξε έξω, ξεστομίζουν τις αλήθειες μιας εποχής μέσα από διαλόγους και μονολόγους γραμμένους και ειπωμένους με χιούμορ που φτάνει στα άκρα. Η Σοφία Φιλιππίδου, παρούσα σ΄ αυτό το καινούργιο εγχείρημα του Λάκη Λαζόπουλου, δίνει μοναδικότητα στην παράσταση αυτή βάζοντας την προσωπική της σφραγίδα μετά από μια αξιοζήλευτη πορεία στον χώρο του θεάτρου.

Οι παραστάσεις θα γίνουν ως ακολούθως:
21/2   Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου , δύο  παραστάσεις,  στις 18:00  και  στις  21:00
22/2   Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου,  μία παράσταση,  στις 20:30
23/2  Παττίχειο  θέατρο Λεμεσού,  μία παράσταση, στις  20:30
24/2  Παττίχειο  Θέατρο Λεμεσού,  στις 18:00 και στις  21:00

 

Χορηγός  φιλοξενίας: ODYSSEIA  KAPETANIOS

Υποστηρικτές:   Medochemie

Χορηγοί Επικοινωνίας: Τηλεόραση SIGMA και Συγκρότημα ΔΙΑΣ

Πρωταγωνιστούν: Λάκης Λαζόπουλος, Σοφία Φιλιππίδου

Συμμετέχουν: Γεωργόπουλος Κωνσταντίνος, Κλάδη Άννα, Λαδοπούλου Χριστιάννα Λάνης Διονύσης, Λέκκα Ιωάννα, Μανδρινός Δημήτρης, Πιτσιλός Βαγγέλης, Σταυρουλάκη Τζίνα, Ταμπακάκης Μιχαήλ.

Για πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων: Τηλ: 25377277/ 22313010, www.soldoutticketbox.com

Χώρος Διεξαγωγής: Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου