Ανακοίνωση – Βράβευση έργων στο πλαίσιο του μαθητικού διαγωνισμού αφίσας – Ευρωπαϊκό πρόγραμμα Walk the Global Walk

Μαθητικός διαγωνισμός σχεδιασμού αφίσας

«Αντιμετώπισε την κλιματική αλλαγή με το πινέλο σου!»

Ο Δήμος Στροβόλου και ο ΜΚΟ CARDET ενημερώνουν το κοινό ότι η επιλογή των έργων για βράβευση στον μαθητικό διαγωνισμό αφίσας που διεξήχθη  στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού μαθητικού Προγράμματος «Walk the Global Walk» έχει ολοκληρωθεί σε συνεργασία με τη διοργάνωση Global Education Week του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Όλα τα έργα κρίθηκαν από μια επιτροπή αντιπροσώπων από τον Δήμο Στροβόλου, τον ΜΚΟ CARDET και τον Επιθεωρητή Τέχνης του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Τα έργα αφότου έτυχαν μικρής επεξεργασίας, εκτυπώθηκαν και βρίσκονται αναρτημένα σε οδικές πινακίδες σε ολόκληρη την Κύπρο.

Βραβεύθηκαν συνολικά 14 έργα από μαθητές σε σχολεία σε όλη την επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας. Συνολικά, υποβλήθηκαν 44 έργα.

Ο Δήμος Στροβόλου, ο ΜΚΟ CARDET, όπως και οι εταίροι του ευρωπαϊκού προγράμματος Walk the Global Walk θα ήθελαν να συγχαρούν όλους τους μαθητές και τους καθηγητές τους που συμμετείχαν στον διαγωνισμό αποστέλλοντας τις δημιουργίες τους με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την κλιματική αλλαγή.

Ευχαριστούμε όλα τα σχολεία για τον χρόνο που αφιέρωσαν και για την αφοσίωση, το μεράκι και την δημιουργικότητα με την οποία αγκάλιασαν αυτή τη δραστηριότητα του προγράμματος, μια τόσο δύσκολη περίοδο.

Εκ μέρους του προγράμματος ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές και ελπίζουμε ότι η νέα χρονιά 2021 θα είναι πολύ καλύτερη, με υγεία, ευτυχία και ένα πιο αισιόδοξο μέλλον για τον πλανήτη μας.

Όλοι οι μαθητές και τα σχολεία τους θα λάβουν πιστοποιητικά συμμετοχής και επιτυχίας στο διαγωνισμό.

Οι βραβευθέντες μαθητές και τα σχέδια είναι:

This Project is funded by the European through the funding programme EUROPEAID. The sole responsibility of this press release lies with the author. The European Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained therein [Project number: CSO-LA/2017/388-223]