Απολογισμός Δραστηριοτήτων από Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού

Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 23-30 Σεπτεμβρίου 2019

Ο Δήμος Στροβόλου συμμετείχε κ φέτος για 5η συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, με Εθνικό Φορέα τον ΚΟΑ, για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με Αθλητικούς Φορείς, σωματεία και άλλους Ιδιωτικούς και Δημόσιους Φορείς, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία, ποικίλες Αθλητικές Εκδηλώσεις και έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν και να δραστηριοποιηθούν σε διάφορα αθλήματα, όπως φαίνονται πιο κάτω:

  • Ερασιτεχνικό Τουρνουά Beach Tennis: Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 23/09/2019 και ώρα 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστήμιου Κύπρου (New Campus) με συνδιοργανωτή το Nicosia Beach Tennis Club.
  • Αγώνας Δρόμου 5χλμ (για άτομα άνω των 12 ετών): Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25/9/2019 και ώρα 18:30 στο Γραμμικό Πάρκο με εκκίνηση από Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου. Συνδιοργανωτής ήταν το Σωματείο Δρομέων Κύπρου «Περικλής Δημητρίου» και υποστηρικτές το 76 Σύστημα Προσκόπων Κύπρου.
  • Ποδηλατικός Γύρος: Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 25/9/2019 και ώρα 19:30 στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου με κατεύθυνση προς το Δημαρχείο Έγκωμης. Συνδιοργανωτής ήταν η ποδηλατική ομάδα Nautilos SAR.
  • Διαγωνισμός Καλλισθενικής Γυμναστικής: Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 29/9/2019 στις 17:00 στο Χώρο Καλλισθενικής Γυμναστικής στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο. Συνδιοργανωτής μας ήταν η ερασιτεχνική νεανική ομάδα CYBarz – Street Workout.
  • AcroYoga Challenge 4all: Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή, 29/9/2019 στις 18:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου με συνδιοργανωτή το NAMASTE Yoga Home Studio.