ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (SMS)

Ο Δήμος Στροβόλου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα άμεσης ενημέρωσης μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε τη διαγραφή σας από τα σχετικά μητρώα, παρακαλώ όπως αποστείλετε σχετική επιστολή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (municipality@strovolos.org.cy) ή
μέσω του τηλεομοιότυπου (22 470400) ή δια χειρός, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών, Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου. Ενημερώνεστε επίσης ότι έχετε το δικαίωμα διόρθωσης των δεδομένων που σας αφορούν.

Παρακαλείστε, εάν επιθυμείτε, να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα αυτό να συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητούνται πιο κάτω.

Το κινητό τηλέφωνο που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθεί για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις ,  πολιτιστικές εκδηλώσεις, Δελτία Τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

Ο Δήμος δεσμεύεται ότι θα τηρεί τα προσωπικά σας στοιχεία αποκλειστικά για δική του χρήση και θα παραμένουν εμπιστευτικά.

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα πιο κάτω στοιχεία σας ώστε η επικοινωνία μας να είναι πιο φιλική και αποτελεσματική

  • Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
  • (Συμπληρώστε το πιο πάνω πεδίο σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενημερώνεστε από το Σύστημα Ηλεκτρονικής Ενημέρωσης Δημοτών σχετικά με ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.