ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΓΡΑΠΤΩΝ ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ (SMS)

 

Ο Δήμος Στροβόλου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα άμεσης ενημέρωσης μέσω γραπτών μηνυμάτων (SMS).

Το κινητό τηλέφωνο που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθεί για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, Δελτία Τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ.

Η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται αποκλειστικά για τις ανάγκες του Δήμου Στροβόλου. Υπεύθυνος επεξεργασίας του μητρώου είναι ο Δήμος Στροβόλου.

 Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων που σας αφορούν.

Για την άσκηση του δικαιώματος πρόσβασης/διόρθωσης μπορείτε να αποστείλετε σχετικό αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (municipality@strovolos.org.cy /ththeodotou@strovolos.org.cy) ή μέσω τηλεομοιότυπου (22 470400) ή δια χειρός, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών, Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου.

Παρακαλείστε, εάν επιθυμείτε, να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα αυτό να συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητούνται πιο κάτω.

  • Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
  • (Συμπληρώστε το πιο πάνω πεδίο σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενημερώνεστε από το Σύστημα Ηλεκτρονικής Ενημέρωσης Δημοτών σχετικά με ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.