ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ (NEWSLETTER)

Ο Δήμος Στροβόλου στα πλαίσια της αναβάθμισης της επικοινωνίας με τους δημότες του αποφάσισε να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικής ενημέρωσης δημοτών μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης (email).

Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα αξιοποιηθούν για τη συνεχή ενημέρωση σας σε διάφορα θέματα όπως: ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ. Συγχρόνως τα στοιχεία του καταλόγου είναι δυνατό να βελτιώσουν την επικοινωνία του Δήμου μαζί σας και για διάφορα άλλα θέματα που σας αφορούν.

Η συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων σας γίνεται αποκλειστικά για τις ανάγκες του Δήμου Στροβόλου. Υπεύθυνος επεξεργασίας του μητρώου είναι ο Δήμος Στροβόλου.

Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, διόρθωσης και διαγραφής των δεδομένων που σας αφορούν.

Για την άσκηση των πιο πάνω δικαιωμάτων μπορείτε να αποστείλετε σχετικό αίτημα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (municipality@strovolos.org.cy / ththeodotou@strovolos.org.cy) ή μέσω τηλεομοιότυπου (22 470400) ή δια χειρός, στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών, Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου.

Παρακαλείστε, εάν επιθυμείτε, να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα αυτό να συμπληρώσετε τα στοιχεία που ζητούνται πιο κάτω.

  • Τα πεδία που σημειώνονται με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.
  • (Συμπληρώστε το πιο πάνω πεδίο σε περίπτωση που επιθυμείτε να ενημερώνεστε από το πρόγραμμα Εγγραφή Δημοτών στο σύστημα άμεσης ενημέρωσης δημοτών μέσω μηνυμάτων (sms) σχετικά με ανακοινώσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις, δελτία τύπου, δραστηριότητες Υπηρεσιών του Δήμου κλπ)
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.