Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου βρίσκεται σε κεντρική αρτηρία του Δήμου, στην οδό Λεωφόρο Στροβόλου αρ. 100 [στα φώτα της Κληματαριάς], παράλληλο με το Γραμμικό Πάρκο του Πεδιαίου.

Λειτουργία

Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου πραγματοποίησε την πρώτη του παράσταση στις 24/06/2003 με την Κρατική Ορχήστρα Βορείου Ελλάδος. Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούσε η Ελληνική Πρεσβεία για την λήξη θητείας της στην Προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν στις 3 Ιουλίου 2003 τα καλλιστεία και έπειτα από το Σεπτέμβριο 2003 ξεκίνησε η κανονική λειτουργία με το Διεθνές Φεστιβάλ ΚΥΠΡΙΑ 2003. Στις 2 Οκτωβρίου 2003 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Δημοτικού Θεάτρου από το Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Aρκετά σχολεία, δημόσια και ιδιωτικά, δημοτικής και μέσης εκπαίδευσης, καθώς επίσης και αρκετές σχολές χορού – μπαλέτου, και άλλοι φορείς έχουν πραγματοποιήσει διάφορες εκδηλώσεις στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου όπως:

 • Μουσικές Παραστάσεις
 • Θεατρικές Παραστάσεις
 • Χορευτικές Παραστάσεις
 • Συναυλίες
 • Σχολικές Γιορτές
 • Γενικές Συνελεύσεις
 • Προβολές Ταινιών 

Τηλέφωνα και τρόποι επικοινωνίας

 1. Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου, τηλέφωνο: 22 313010
 2. Για πληροφορίες: (αγοράς εισιτηρίων, ενοικίαση θεάτρου, συντονισμό και οργάνωση παραστάσεων) μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ειρήνη Παναγή στο τηλέφωνο: 22 470341 κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες Δευτέρα – Παρασκευή από τις 8.00π.μ. μέχρι 15.00μ.μ.
 3. Για τεχνικό συντονισμό και οργάνωση των παραστάσεων, κ. Χάρης Χαραλάμπους, τηλέφωνο: 99 650092, ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: theatro@strovolos.org.cy
  ή μέσω τηλεομοιότυπου: 22 470400

Ωράριο Λειτουργίας Ταμείου Θεάτρου

 • Δευτέρα – Παρασκευή 10.00 π.μ. – 1.00 μ.μ. και 4.00 μ.μ. – 6.00 μ.μ., (μόνο σε περιπτώσεις που υπάρχουν εισιτήρια για προπώληση).
 • Σάββατο και Κυριακή το ταμείο είναι κλειστό, εκτός εάν θα έχει παράσταση το βράδυ. 

Υπηρεσίες και Τεχνικές Προδιαγραφές (Facilities and Technical Specifications)

μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Δημοτικού Θεάτρου

Το πρόγραμμα αναρτάται κάθε μήνα στην ιστοσελίδα του Δήμου Στροβόλου www.strovolos.org.cy  για ενημέρωση του κοινού.

Για περαιτέρω πληροφορίες/διευκρινίσεις αναφορικά με το πρόγραμμα εκδηλώσεων του μπορείτε να επικοινωνήστε με την κα Ειρήνη Παναγή στο τηλ. 22 470341

κατά τις εργάσιμες μέρες και ώρες Δευτέρα – Παρασκευή από τις  8.00 π.μ. μέχρι 15.00 μ.μ 

Χώροι στάθμευσης                                                                                                                                                                                                                            
Χώροι στάθμευσης υπάρχουν αρκετοί στα δυτικά του κτιρίου, κατά μήκος του Γραμμικού Πάρκου του Πεδιαίου και για άτομα με ειδικές ανάγκες υπάρχουν διαμορφωμένοι χώροι στο προαύλιο του Δημοτικού Θεάτρου.