Άρχισαν οι εγγραφές για τη χορωδία «Μικροί Εθελοντές Δήμου Στροβόλου – Τραγουδώ για ένα σκοπό»

Ακόμη μία χρονιά τραγουδάμε για Καλό Σκοπό!

Άρχισαν οι εγγραφές για τη χορωδία «Μικροί Εθελοντές Δήμου Στροβόλου- Τραγουδώ για ένα σκοπό»

Ο Δήμος Στροβόλου ανακοινώνει ότι άρχισαν οι εγγραφές για τη χορωδία Μικροί Εθελοντές Δήμου Στροβόλου «Τραγουδώ για ένα σκοπό».

Η χορωδία δίνει την ευκαιρία σε παιδιά να ζήσουν την εμπειρία της ηχογράφησης τραγουδιών στο στούντιο, τη συμμετοχή σε videoclip, να γνωρίσουν μουσικούς και καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό αλλά και να λάβουν μέρος σε διάφορες συναυλίες, φεστιβάλ και εμφανίσεις.

Η χορωδία Μικροί Εθελοντές Δήμου Στροβόλου «Τραγουδώ για ένα σκοπό» δημιουργήθηκε με στόχο την ανάπτυξη της μουσικής καλλιέργειας και της ομαδικότητας των μελών μέσα από το χορωδιακό τραγούδι, καθώς και την οικονομική συνεισφορά σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, αφού το χρηματικό ποσό που μαζεύεται από τις εμφανίσεις της χορωδίας, προσφέρεται για τη στήριξη διαφόρων φιλανθρωπικών σκοπών.

Η χορωδία ερμηνεύει τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για αυτήν, καθώς και άλλα. Στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται συνεργασίες με μουσικούς από Κύπρο και Ελλάδα, έχει τραγουδήσει σε διάφορες εκδηλώσεις, θέατρα, έχει συνεργαστεί με μπάντες και ορχήστρες, αριθμεί τρεις δισκογραφικές δουλειές και σύντομα αναμένεται και η ολοκλήρωση της τέταρτης, με κομμάτια γραμμένα από τους μουσικούς, Κλεοπάτρα Χαραλάμπους και Άγγελο Δούκα, με συμμετοχή άλλων αξιόλογων καλλιτεχνών από Κύπρο και εξωτερικό.

Υπεύθυνη Χορωδίας: Κλεοπάτρα Χαραλάμπους

Συμμετοχή Δωρεάν

Οι πρόβες θα γίνονται κάθε Πέμπτη, 18:30-19:30 στο φουαγιέ του Δημοτικού Μεγάρου Στροβόλου (Δημαρχείο Στροβόλου).

Ημέρα Έναρξης: Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο 99171752.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

16 Σεπτεμβρίου 2022