Χορευτική παράσταση «Αφηρημένη», με την Ομάδα Σύγχρονου Χορού «Σέλας», 10/5/23 στο Δημ. Μέγαρο Στροβόλου – Φεστιβάλ Θεάτρου Δ.Σ.

Ο Δήμος Στροβόλου ενημερώνει το κοινό για τις πιο κάτω εξελίξεις σε σχέση με την παράσταση Χορευτική παράσταση «Αφηρημένη» του  7ου Φεστιβάλ Θεάτρου  που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10/5/23 και ώρα 20:30:

  1. Η παράσταση θα δοθεί στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου
  2. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη
  3. Τα άτομα που έχουν ήδη εξασφαλίσει εισιτήρια για την παράσταση, θα λάβουν σχετική ενημέρωση από την Tickethour, αναφορικά με την επιστροφή του ποσού που έχουν καταβάλει για την προμήθεια των εισιτηρίων ( tickethour: 77 777040).

Η Χορευτική παράσταση «Αφηρημένη», με την Ομάδα Σύγχρονου Χορού «Σέλας», παρουσιάζει την επικοινωνία ανάμεσα στο σώμα, τη μουσική, των εικόνων και του χώρου, μέσα από το χορό και τη μουσική. Αφόρμηση για τη δημιουργία του έργου αποτέλεσε ο πίνακας του Κύπριου καλλιτέχνη Χριστόφορου Σάββα (1924-1968) «Το πουλί της Μεσαρκάς».
Πιο συγκεκριμένα, εξερευνήθηκαν στοιχεία όπως τα σχήματα, τα υλικά κατασκευής, η διάθεση δημιουργίας του πίνακα καθώς και η διάθεση που εκπέμπει, ο τίτλος και το ιστορικό υπόβαθρο.


Συντελεστές:
Έρευνα και Χορογραφία: Μαρία Καμπέρη
Δραματουργία: Ειρήνη Ανδρέου
Χορεύτρια: Παναγιώτα Νικολάου
Μουσικοί: Δημήτρης Γιασεμίδης, Νατάσα Χατζηανδρέου
Δημιουργία Σκηνικού: Γιώργος Χατζηχρίστου
Costume Design: Filep Motwary
Παραγωγή: Selas Dance Company


Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ   |    ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ    |    20:30