Χορωδία Μικροί Εθελοντές Δήμου Στροβόλου «Τραγουδώ για ένα σκοπό» Οι εγγραφές συνεχίζονται!

Από φέτος, οι ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ και ο Δήμος Στροβόλου ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν μια ακόμη πιο ξεχωριστή παιδική χορωδία, την μετονομασμένη χορωδία ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΥ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ «Τραγουδώ για ένα σκοπό».

Ακόμη μία χρονιά τραγουδάμε για Καλό Σκοπό!

Δεχόμαστε καινούργιες εγγραφές δίνοντας την ευκαιρία σε παιδιά να ζήσουν την εμπειρία της ηχογράφησης τραγουδιών στο στούντιο, τη συμμετοχή σε videoclip, να γνωρίσουν μουσικούς και καλλιτέχνες από την Κύπρο και το εξωτερικό αλλά και να λάβουν μέρος σε διάφορες συναυλίες, φεστιβάλ και εμφανίσεις με την χορωδία.

Υπεύθυνη: Κλεοπάτρα Χαραλάμπους

Πιανίστες: Άγγελος Δούκας, Έλενα Χατζηχαραλάμπους

Συμμετοχή Δωρεάν!

Οι πρόβες γίνονται κάθε Πέμπτη, 18:30-19:30 στο κτίριο του Δημοτικού Μεγάρου (Δημαρχείο) Στροβόλου.

Τηρούνται όλα τα σχετικά πρωτόκολλα και μέτρα ασφαλείας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές επικοινωνήστε στο 99171752.

Ιστορικό Χορωδίας

Η χορωδία ΜΙΚΡΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ «Τραγουδώ για ένα σκοπό» δημιουργήθηκε με στόχο την ανάπτυξη της μουσικής καλλιέργειας και της ομαδικότητας των μελών μέσα από το χορωδιακό τραγούδι, καθώς και την οικονομική ενίσχυση συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη, αφού το χρηματικό ποσό από τις εμφανίσεις της χορωδίας, προσφέρεται για τη στήριξη διαφόρων φιλανθρωπικών σκοπών.

Η χορωδία ερμηνεύει τραγούδια που γράφτηκαν αποκλειστικά για αυτήν, καθώς και άλλα. Στο βιογραφικό της περιλαμβάνονται τρεις δισκογραφικές δουλειές, ενώ ετοιμάζεται για την τέταρτη με καινούρια κομμάτια, γραμμένα από τους μουσικούς μας, Κλεοπάτρα Χαραλάμπους και Άγγελο Δούκα, με συμμετοχή και άλλων αξιόλογων καλλιτεχνών από Κύπρο και εξωτερικό.