Δελτίο τύπου εκδήλωσης στα πλαίσια των εορτασμών για την Ανεξαρτησία της Κύπρου και της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού BE ACTIVE

Πραγματοποιήθηκε την Tετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου η καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Στροβόλου με τίτλο «Αθλητισμός και Κοινωνία για την Ανεξαρτησία», στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού τιμώντας παράλληλα και την 1η Οκτωβρίου επέτειο της Ανεξαρτησίας της Κύπρου.

Η φετινή εκδήλωση η οποία περιελάμβανε αγώνα δρόμου 5 χλμ, στον οποία έλαβαν μέρος πέραν των 100 αθλητών, αγώνα δρόμου 800μ για παιδιά μέχρι 12 ετών, ομιλίες, απονομές  επάθλων στους νικητές κάθε κατηγορίας, απονομές τιμητικών πλακετών στις μαζικότερες συμμετοχές και δεξίωση.

Ο Δήμος Στροβόλου εκφράζει τις ευχαριστίες του στο Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Στροβόλου, στο συνεργαζόμενο σωματείο του Περικλή Δημητρίου, στο 76ο Σύστημα Προσκόπων καθώς και  την Αστυνομία για τη βοήθεια τους στην ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Στροβόλου, Αντρέας Παπαχαραλάμπους, ο πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού και Νεολαίας Σάββας Κωνσταντινίδης  και άλλοι προσκεκλημένοι.