Δελτίο Τύπου – Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η συναυλία «Το δικό μας δεντράκι μεγαλώνει στην καμένη γη της Αττικής»

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία «Το δικό μας δεντράκι μεγαλώνει στην καμένη γη της Αττικής»  την περασμένη Παρασκευή 25/1/19, στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Η συναυλία ήταν το αποτέλεσμα της κοινής προσπάθειας των τριών συνδιοργανωτών, του Δήμου Στροβόλου, του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών και της Ομάδας Εθελοντών Σιας, με στόχο την αποκατάσταση χώρου πρασίνου και παιδότοπου που κάηκε στις πρόσφατες πυρκαγιές στην Αττική.

Τη συναυλία τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Στροβόλου, ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, ο Πρόεδρος του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας της Ελλάδας και ο Πρόεδρος του Σωματείου «Ομάδα Εθελοντών Σιας», οι οποίοι επισήμαναν ότι πέραν από μία κοινή, εθελοντική και περιβαλλοντική δράση, η όλη εκδήλωση είναι άλλη μία απόδειξη της αδελφικής αλληλεγγύης που χαρακτηρίζει τον απανταχού Ελληνισμό. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία  του και ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο, όπως επίσης και η Επίτροπος Περιβάλλοντος.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν αφιλοκερδώς αξιόλογοι καλλιτέχνες, ο Λαογραφικός Όμιλος και η Δημοτική Χορωδία Στροβόλου.