Δελτίο Τύπου – Στρατηγική Συνεργασία Cyprus Institute of Marketing (CIM), Τράπεζας Κύπρου & Δήμου Στροβόλου για προσφορά προγράμματος κατάρτισης προς τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Στρατηγική Συνεργασία Cyprus Institute of Marketing (CIM), Τράπεζας Κύπρου & Δήμου Στροβόλου για προσφορά προγράμματος κατάρτισης προς τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις

Καινοτόμα Στρατηγική Συνεργασία που γίνεται για πρώτη φορά στην Κύπρο

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, η Τράπεζα Κύπρου και ο Δήμος Στροβόλου ανακοίνωσαν σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη τη Δευτέρα 26/03, στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου, τη σύναψη στρατηγικής συνεργασίας, για την προσφορά προγράμματος κατάρτισης προς τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις. Η στρατηγική συνεργασία συνάφθηκε στα πλαίσια της κοινωνικής προφοράς των 3 Οργανισμών προς την επιχειρηματική κοινότητα.

Το σεμινάριο, το οποίο έχει ως θέμα «Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι προκλήσεις τους σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον», είναι ένα συμμετοχικό (Interactive) σεμινάριο, που θα βελτιώσει και θα αναπτύξει τις γνώσεις και τις ικανότητες των στελεχών στην οργάνωση και διοίκηση της σύγχρονης μικρομεσαίας επιχείρησης, ανεξαρτήτως κλάδου. Όλα τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι ειδικά προσαρμοσμένα στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, με έμφαση στα δεδομένα της κυπριακής κοινωνίας και αγοράς. Βασικά στελέχη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, ανεξαρτήτως κλάδου, όπως οι ιδιοκτήτες, οι διευθυντές και οι υπάλληλοι, καθώς και οι μέτοχοι, προτρέπονται να συμμετάσχουν στο σεμινάριο, το οποίο προσφέρεται από τους διοργανωτές δωρεάν.

Βασικές Ημερομηνίες

  • Δευτέρα 26/3 – Δημοσιογραφική Διάσκεψη για ανακοίνωση προγράμματος
  • Παρασκευή 13/4 – Λήξη προθεσμίας αιτήσεων
  • Παρασκευή 20/4 – Επιβεβαίωση συμμετοχής
  • Τετάρτη 9/5 & Πέμπτη 10/5 – Διοργάνωση Workshop
  • Τετάρτη 23/5 – Διοργάνωση Παρουσιάσεων για διαγωνισμό.

Οι νικητές του διαγωνισμού θα λάβουν χρηματικά βραβεία, προσφορά της Τράπεζας Κύπρου και Υποτροφία προσφορά του CIM.

 

Χώρος Διεξαγωγής
Workshop 9/5 & 10/5 – Δημαρχείο Στροβόλου
Παρουσιάσεις 23/5 – Τράπεζα Κύπρου

Δικαίωμα Συμμετοχής
Διοικητικά Στελέχη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων του Δήμου Στροβόλου

Οι δηλώσεις συμμετοχής να αποστέλλονται στον Δήμο Στροβόλου, υπόψη της κας Αθήνας Χριστοδουλίδου, με τους κάτωθι τρόπους:
Μέσω φαξ: 22 470525
Μέσω email: achristodoulidou@strovolos.org.cy

 

Τελευταία ημερομηνία υποβολής αιτήσεων: Παρασκευή 13/4/18

———————-

Από τους 3 συνδιοργανωτές
26/3/18