Δελτίο Τύπου – Συναυλία «Musical Vibes»

Πραγματοποιήθηκε στις 27/3/2017, για όγδοη συνεχή χρονιά, η συναυλία “Musical Vibes”, με τη συμμετοχή πέραν των 200 μαθητών και φοιτητών. Ο επιτυχημένος αυτός θεσμός διοργανώθηκε από τη Συμφωνική Μπάντα του Δήμου Στροβόλου – Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τη στήριξη του Δήμου Στροβόλου.

Θέμα της φετινής συναυλίας ήταν οι «Μύθοι και Θρύλοι», με μουσικά αποσπάσματα από ταινίες όπως το The Hobbit, Harry Potter, Lord of the Rings, Avatar κ.a.

Στη συναυλία συμμετείχαν μαθητές και σπουδαστές από το American International School in Cyprus, Falcon School, Grammar School, The English School, το Γυμνάσιο Αγ. Ιωάννη Λακατάμιας, την Επαρχιακή Ορχήστρα Σχολείων Λευκωσίας, την Ορχήστρα Εγχόρδων του Ευρωπαϊκού Ωδείου Λευκωσίας, τη Συμφωνική Μπάντα Δήμου Στροβόλου – Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου και το Τμήμα Πολυμέσων και Γραφικών Τεχνών του ΤΕΠΑΚ (για την ετοιμασία ταινιών μικρού μήκους). 

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, συνεχάρη όλους τους εμπλεκομένους, μαθητές, καθηγητές και μαέστρους, επισημαίνοντας τη δυνατότητα που προσφέρει η  συναυλία «Musical Vibes» σε παιδιά και νέους από διαφορετικά σχολεία, διαφορετικές πολιτισμικές καταβολές και διαφορετικές ηλικίες, να συνεργαστούν εθελοντικά και δημιουργικά.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων της συναυλίας θα δοθούν για  την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.