Δελτίο Τύπου – Βράβευση Αθλητών και Σωματείων Στροβόλου 2018

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Στροβόλου και φέτος η θεσμοθετημένη εκδήλωση «Βράβευσης Αθλητών και Σωματείων Στροβόλου». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2018  στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, Εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, Πρόεδροι αθλητικών ομοσπονδιών, εκπρόσωποι σωματείων Στροβόλου, αθλητές, γονείς, κ.α.

Ειδικά τιμητικά βραβεία απονεμήθηκαν στους Απόστολο Παρέλλη και Παύλο Κοντίδη.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Αντρέας Παπαχαραλάμπους, τόνισε τη σημασία που αποδίδει ο Δήμος στην προώθηση του Αθλητισμού στην περιοχή του και τις ευκαιρίες άθλησης που παρέχει στους Δημότες Στροβόλου καθώς και στα Αθλητικά Έργα που προγραμματίζονται να γίνουν τον επόμενο χρόνο. Υποσχέθηκε δε ότι η  εκδήλωση αυτή που έχει πλέον καταστεί θεσμός για το Δήμο θα συνεχίσει να οργανώνεται και στο μέλλον διότι όπως χαρακτηριστικά ανάφερε «μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε ανάμεσα στους πρωταθλητές μας, που με τις επιδόσεις και το ήθος τους μας τίμησαν για άλλη μια φορά. Να βρεθούμε με εκπροσώπους των Σωματείων μας, τα οποία με την αθλητική τους δράση στηρίζουν και εξυψώνουν την κοινωνία του Δήμου μας».

Χαιρετισμούς απεύθυναν επίσης  ο Αντιπρόεδρος του ΚΟΑ κ. Δημήτρης Λεοντής, ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Ε κ. Ντίνος Μιχαηλίδης και η Κάλλη Χατζηϊωσήφ εκ μέρους του Υπουργείου Παιδείας.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε επίσης:

  • Προβολή βιντεοταινιών με στιγμιότυπα από τις επιτυχίες των δύο τιμώμενων προσώπων
  • Απονομή Επάθλων σε 223 αθλητές και απονομή Τιμητικών Πλακετών σε  38 σωματεία του Στροβόλου για τις διακρίσεις και την προσφορά τους στον Αθλητισμό.
  • Δεξίωση