Δημοσιογραφική Διάσκεψη για το 15ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Παλαίμαχων ΟΠΑΠ Ομίλου Λευκωσίας

Σε δημοσιογραφική διάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 2/4/19 στο Δημοτικό Μέγαρο Στροβόλου, παρουσιάστηκε το 15ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Παλαίμαχων ΟΠΑΠ Ομίλου Λευκωσίας, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 4/4/19 και ώρα 15:30 στο στάδιο ΓΣΠ. Στο τουρνουά συμμετέχουν 4 ομάδες Παλαιμάχων  (ΑΠΟΕΛ, ΟΜΟΝΟΙΑ, Σύνδεσμος Προπονητών και Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου). Το τουρνουά είναι αφιερωμένο στον αγώνα ενάντια στη χρήση εξαρτησιογόνων ουσιών και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Αντιναρκωτικό Σύνδεσμο.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκομένους, ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, επισήμανε ότι ο Δήμος Στροβόλου πάντα θα στέκεται αρωγός σε τέτοιες αξιόλογες προσπάθειες με πολύπλευρες διαστάσεις και οφέλη για την κοινωνία μας.

Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας, κ. Κωνσταντίνου Ιωάννου, ο οποίος παρευρέθηκε στη διάσκεψη, τονίζοντας τη σημασία του αθλητισμού για την προώθηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Ο κ. Πέπης Ιακώβου, Πρόεδρος του Ομίλου Παλαιμάχων Λευκωσίας, ευχαρίστησε τον Υπουργό Υγείας για τη διαχρονική στήριξη των Παλαιμάχων, καθώς και τον Δήμαρχο Στροβόλου, που έθεσε υπό την προστασία το τουρνουά.

Η διάσκεψη ολοκληρώθηκε με την κλήρωση των ομάδων, οι οποίες θα αγωνιστούν στις 4/4/19 ως εξής:

  • Πρώτος Ημιτελικός: ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ
  • Δεύτερος Ημιτελικός: Σύνδεσμος Προπονητών – Σύνδεσμος Διαιτητών Κύπρου
  • Οι νικητές των δύο ημιτελικών αγώνων θα αγωνιστούν στον τελικό του τουρνουά.

 

Από τον Δήμο Στροβόλου
2/4/19