Δωρεάν Βιωματικό Εργαστήρι «Ψυχική-Διατροφική Υγεία και Εκφοβισμός»

Στο δεύτερο βιωματικό εργαστήρι της σειράς εργαστηρίων με θέμα την ψυχική υγεία και τη διατροφή, εξερευνούμε τη σχέση ψυχικής-διατροφικής υγείας και εκφοβισμού. Πώς επηρεαζόμαστε ψυχολογικά αλλά και στη διατροφή μα, αν βιώνουμε εκφοβισμό και τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευθούμε.

Το δεύτερο εργαστήρι της σειράς, με τίτλο: «Ψυχική-Διατροφική Υγεία και Εκφοβισμός» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Οκτωβρίου, στις 10:00 π.μ. στην αίθουσα Σπηλιές, στο πάρκο Ακρόπολης.

Δήλωση συμμετοχής απαραίτητη εδώ.

Ο Δήμος Στροβόλου, μέσω του Γραφείου Εθελοντισμού και Ενεργού Πολίτη, διοργανώνει σειρά βιωματικών εργαστηρίων με θέμα τη ψυχική υγεία και τη διατροφή, με στόχο την ενδυνάμωση των συμμετεχόντων, την ενημέρωση και την επιμόρφωση του κοινού για τα εν λόγω θέματα, την καλλιέργεια ενσυναίσθησης και άλλων δεξιοτήτων αλλά και για την περαιτέρω εμψύχωση των συμμετεχόντων.

Οι εισηγήτριες των εργαστηρίων είναι η διατροφολόγος Νάσια Μεϊτανή και η ψυχολόγος Χριστίνα Ζαβού, οι οποίες επί σειρά ετών δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Δήμου Στροβόλου, παρέχοντας υποστήριξη σε ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, με έντονη εθελοντική δράση προσφοράς προς την κοινότητα.