ΔΤ – Φιλανθρωπική Επίδειξη Μόδας Φιλοπτώχου Αδελφότητας Στροβόλου

Η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Στροβόλου και ο Δήμος Στροβόλου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους τίμησαν με την παρουσία και την υποστήριξή τους για ακόμα μία χρονιά τη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου.

Η  εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Δημάρχου Στροβόλου, κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους και ήταν αφιερωμένη στη μνήμη της μ. Ζέτας Αιμιλιανίδου, η οποία είχε από την αρχή αγκαλιάσει αυτή την πρωτοβουλία της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, προθυμοποιούμενη να θέσει τη διοργάνωση υπό την αιγίδα της, πριν ασθενήσει.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους σημείωσε ότι «Η Ζέτα Αιμιλιανίδου εκτός από εξαίρετη υπουργός, αποτελεσματική επαγγελματίας και πολιτικός με ήθος, ήταν πάνω από όλα άνθρωπος. Η απώλειά της ήταν μεγάλη, όμως μας παρηγορεί το ότι κατάφερε η μορφή της να ενώσει, έστω και για λίγο, ανθρώπους διαφόρων παρατάξεων».

Ευχαριστίες απευθύνονται και στους οίκους που συμμετείχαν στην επίδειξη, τον Παγκόσμιο Βραβευμένο οίκο κοσμημάτων NATC Jewels By Natasa Christodoulou, το κατάστημα She Boutique, Complice, Andelo Boutique και Camel Active, στην Guest Designer, Αφροδίτη Χατζηρακλέους, αλλά και στα άτομα που συμμετείχαν αφιλοκερδώς για να υποστηρίξουν το έργο της Φιλοπτώχου Αδελφότητας, όπως η διακεκριμένη σχεδιάστρια Μύριαμ Γεροκώστα και οι παρουσιαστές της βραδιάς, Γιώτα Κουφαλίδου και Ανδρέας Φαλάς.

Όλα τα έσοδα από την εκδήλωση θα παραχωρηθούν για σκοπούς της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Στροβόλου, η οποία υποστηρίζει κάθε μήνα 30 άπορες οικογένειες με παιδιά, ενώ παράλληλα ανταποκρίνεται και σε έκτακτες ανάγκες βοηθώντας άτομα με ιατρικά και άλλα προβλήματα.

Υποστηρικτές:

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας: