ΔΤ – Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος μαθημάτων Δημιουργικής Γραφής

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των μαθημάτων Δημιουργικής Γραφής  από την Ομάδα Συγγραφέων «Διαβάσεις»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος των μαθημάτων Δημιουργικής Γραφής, που πραγματοποίησε ο Δήμος Στροβόλου, υπό τον συντονισμό και την επιμέλεια της Ομάδας Συγγραφέων «Διαβάσεις» την περίοδο Οκτωβρίου – Νοεμβρίου.

Ο Δήμος Στροβόλου συγχαίρει όλους τους συμμετέχοντες για το ενδιαφέρον και τη δημιουργική τους παρουσία καθ’ όλη τη διάρκεια του κύκλου μαθημάτων, που αναμφίβολα δίνει θετικότατα μηνύματα για τη συνέχιση και περαιτέρω ανάπτυξη του θεσμού αυτού.

Παράλληλα, ο Δήμος εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του στην ομάδα συγγραφέων «Διαβάσεις», και συγκεκριμένα στη Νάσια Διονυσίου, την Κωνσταντία Σωτηρίου και τον Χρήστο Τσιαήλη, καθώς και στους υπόλοιπους συγγραφείς, την Ερατώ Ιωάννου και τον Κωνσταντίνο Παπαγεωργίου, που επίσης δίδαξαν στα μαθήματα. Ευχαριστίες εκφράζονται και στον διακεκριμένο Ελλαδίτη συγγραφέα και εκπαιδευτή Δημήτρη Τανούδη, που δίδαξε διαδικτυακά στα μαθήματα, καθώς λόγω των περιοριστικών μέτρων δεν κατέστη δυνατή η φυσική παρουσία του.

Ο Δήμος Στροβόλου θα προχωρήσει σύντομα στην ανάρτηση στην ιστοσελίδα του των κειμένων που συνέγραψαν οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, τα οποία θα τύχουν επιμέλειας από την ομάδα των εκπαιδευτών.

Από το έτος 2021, τα μαθήματα Δημιουργικής Γραφής θα υλοποιούνται στο πλαίσιο του Ομίλου Λογοτεχνίας, που ο Δήμος Στροβόλου θα θέσει σύντομα σε λειτουργία, ανταποκρινόμενος στο μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν οι δημότες για συμμετοχή,  έχοντας παράλληλα ως στόχο την υλοποίηση εκδηλώσεων λογοτεχνικού ενδιαφέροντος.