ΔΤ-Παράσταση «Το ξενοδοχείο των δύο κόσμων» του Έρικ Εμάνουελ Σμιτ από την ερασιτεχνική ομάδα θεάτρου του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παράσταση «Το ξενοδοχείο των δύο κόσμων» του Έρικ Εμάνουελ Σμιτ από την ερασιτεχνική ομάδα θεάτρου ενηλίκων του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Ο Δήμαρχος Στροβόλου, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, στο χαιρετισμό του ευχαρίστησε την εκπαιδεύτρια της ομάδας Νάσια Κελεπέσιη, ηθοποιό και θεατρολόγο, όπως και τη συντονίστρια του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου, Λουκία Τσούκκα, για την προσφορά τους στην κοινότητα. Αναφέρθηκε ακόμα  στη σημασία της προώθησης των τεχνών και του πολιτισμού μέσω του κοινωνικού έργου που επιτελεί το πρόγραμμα Ανοικτό Σχολείο Δήμου Στροβόλου, το οποίο συνέχισε το έργο του παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν λόγω της πανδημίας.

Το πρόγραμμα Ανοικτό Σχολείο Δήμου Στροβόλου είναι πρόγραμμα χρηματοδοτούμενο από το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και λειτουργεί στον Δήμο από το 2008. Μόνο για το έτος 2021-2022, στα προγράμματα του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου συμμετείχαν 2000 και πλέον ενήλικες και παιδιά.