ΔΤ – Τελέστηκε το Εθνικό και Θρησκευτικό Μνημόσυνο για τις Εθνικές Επετείους 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου στις 26/3/23 στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας

Τελέστηκε την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 το Εθνικό και Θρησκευτικό Μνημόσυνο για τις Εθνικές Επετείους 25ης Μαρτίου και 1ης Απριλίου στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, παρουσία του Δημάρχου, κ. Ανδρέα Παπαχαραλάμπους και μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου.

Τον Πανηγυρικό της Ημέρας εκφώνησε η Υφυπουργός παρά τω Προέδρω, κα Ειρήνη Πική, η οποία ανέφερε ότι θα πρέπει να παραμεριστούν οι οποιεσδήποτε πολιτικές, κοινωνικές, και ιδεολογικές διαφορές προς διαφύλαξη της μοιρασμένης μας πατρίδας. Πρόσθεσε ακόμη ότι είναι χρέος όλων να δουλέψουμε σκληρά ώστε να μεταλαμπαδεύσουμε τις αρχές των ηρώων του 21’ και του 55’ στα παιδιά μας. Ανέφερε, επίσης, ότι θα πρέπει να τους δείξουμε, μέσα από το δικό μας παράδειγμα την αξία του να μαθαίνουμε από τα λάθη μας, την αξία της μετάβασης από το εγώ στο εμείς και τη σημασία της αυταπάρνησης για το καλό της χώρας μας και του πλανήτη μας. Με αυτόν τον τρόπο, πρόσθεσε, θα δώσουμε στα παιδιά μας ελπίδα για το μέλλον.

Από τον Δήμο Στροβόλου
26 Μαρτίου 2023