Εκδήλωση Δημ. Βιβλιοθήκης «Έναρξη Λογοτεχνικών Πρωινών», 2/11/16 – Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

Ο Δήμος Στροβόλου ανακοινώνει πως συνεχίζεται για μια ακόμη χρονιά  ο θεσμός  «ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΑ ΠΡΩΙΝΑ» που διοργανώνει η Δημοτική Βιβλιοθήκη Στροβόλου με στόχο την  προώθηση της φιλαναγνωσίας στα παιδιά.

Όπως κάθε χρόνο, θα πραγματοποιείται στο χώρο της βιβλιοθήκης γνωριμία με Κύπριους συγγραφείς παιδικής λογοτεχνίας , ξενάγηση και πληροφορίες για τη λειτουργία της βιβλιοθήκης, καθώς επίσης και εκπαιδευτικές δράσεις ,τόσο  για παιδιά από τα Δημοτικά Σχολεία και  Νηπιαγωγεία που υπάγονται στο Δήμο Στροβόλου όσο και για παιδιά από διάφορα σχολεία εκτός της περιφέρειας του Δήμου . Υπεύθυνη προγράμματος η Δέσποινα Μασούρεκκου, Βιβλιοθηκονόμος.

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης για την έναρξη των «Λογοτεχνικών Πρωινών» , που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016 από τις 10.00πμ – 12.00μμ στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Στροβόλου – Δημοτική Βιβλιοθήκη  θα περιλαμβάνει:

  • Αγιασμό από τον αιδεσιμότατο Ανδρέα Ζορμπά
  • Καλωσόρισμα από την κα Δέσποινα Μασούρεκκου, Βιβλιοθηκονόμο
  • Χαιρετισμός από τον Δρα. Λάζαρο Σ. Σαββίδη, Δήμαρχο Στροβόλου
  • Χαιρετισμός από την κα Τασούλα Δημοσθένους, Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Χρυσελεούσσας (ΚΒ)
  • Η συγγραφέας κα Κίκα Πουλχερίου μιλά στους μαθητές της Ε1 τάξης του Δημοτικού Σχολείου Χρυσελεούσσας (ΚΒ) για το συγγραφικό της έργο και γενικά για το βιβλίο
  • Ξενάγηση στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, από την κα Δέσποινα Μασούρεκκου, Βιβλιοθηκονόμο