Εκστρατεία Καθαριότητας Στροβόλου (1 Νοεμβρίου – 15 Δεκεμβρίου 2018)

Ο Δήμος Στροβόλου πληροφορεί όλους τους δημότες του, ότι οργανώνει εκστρατεία γενικής καθαριότητας για την απομάκρυνση αχρήστων υλικών, κλαδεμάτων και άλλων αντικειμένων από ανοικτούς χώρους.

Η εκστρατεία αρχίζει την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, 2018 και θα ολοκληρωθεί στις          15 Δεκεμβρίου 2018.

Πιο συγκεκριμένα,  τα συνεργεία του Δήμου θα βρίσκονται και θα διεξάγουν εργασίες καθαριότητας στις ενορίες Χρυσελεούσας (περιλαμβάνει και τις περιοχές Αρχαγγέλου και Παρισσινού) και Αγ. Δημητρίου από  1/11/2018 – 23/11/2018.  Στις ενορίες Αγ. Βασιλείου, Εθνομάρτυρα Κυπριανού, Σταυρού, Απ. Βαρνάβα και Αγ. Μακαρίου η εκστρατεία καθαριότητας θα πραγματοποιηθεί από τις 26/11/2018 – 14/12/2018.

Όσοι από τους δημότες επιθυμούν να κάνουν χρήση της πιο πάνω υπηρεσίας,  παρακαλούνται όπως τοποθετούν τα κλαδέματα ή τα άλλα άχρηστα υλικά και αντικείμενα που έχουν σε σημεία προσιτά από τα συνεργεία του Δήμου, μία μέρα πριν την έναρξη της περιόδου καθαρισμού της ενορίας τους.

Παράκληση του Δήμου είναι, όπως οι δημότες ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα της εκστρατείας όπως έχει καθοριστεί από τον Δήμο.

Ο Δήμος επιθυμεί να τονίσει ότι η αυθαίρετη τοποθέτηση αχρήστων υλικών και αντικειμένων και κλαδεμάτων στους ανοικτούς χώρους της πόλης – σε άλλες περιόδους του χρόνου –  απαγορεύεται αυστηρά.