Επίσκεψη Δημάρχων Στροβόλου και Λακατάμειας στο Λύκειο Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κυπριανού – Παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας που διεξήγαγαν οι μαθητές για τα κατοικίδια κι αδέσποτα ζώα 21/3/19

Ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και η Δήμαρχος Λακατάμειας, κα Φωτούλα Χατζήπαπα, επισκέφτηκαν σήμερα Πέμπτη 21/3/19 το Λύκειο Εθνομάρτυρα Κυπριανού Στροβόλου, όπου συναντήθηκαν με καθηγητές και μαθητές του σχολείου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, ομάδα μαθητών του Λυκείου παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνας που διεξήγαγαν εντός του σχολείου, με την εποπτεία και στήριξη των καθηγητών τους, με σκοπό την εξαγωγή συμπερασμάτων σχετικά με τη στάση των συμμαθητών τους απέναντι στα κατοικίδια και αδέσποτα ζώα.

Η εν λόγω παρουσίαση αποτελεί μέρος της έρευνας που ετοιμάστηκε από τους μαθητές στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Μαθητές στην Έρευνα – ΜΕΡΑ 2018-2019», που προκήρυξε το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας.

Οι Δήμαρχοι Στροβόλου και Λακατάμειας εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους στους μαθητές και καθηγητές τους για τη θαυμάσια πρωτοβουλία και ακολούθησε συζήτηση σχετικά με τη δράση που επιτελείται στους δύο Δήμους αναφορικά με την ευημερία των ζώων, με την προοπτική συνεργασίας με το σχολείο για υλοποίηση δράσεων για την ενημέρωση των πολιτών για το θέμα αυτό.