Φεστιβάλ Χαράς από το Hope For Children για την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, με τη στήριξη του Δήμου Στροβόλου, 28/5/22

Έρχεται το Φεστιβάλ Χαράς από το Hope For Children για να γιορτάσει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού

Σάββατο 28 Μαΐου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου

Μια τεράστια αγκαλιά, με πολλά διαδραστικά, εκπαιδευτικά και διασκεδαστικά παιχνίδια περιμένουν όλα τα παιδιά, το Σάββατο 28 Μαΐου 2022, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου, από τις 10:00πμ – 13:00μμ, στο μεγάλο Φεστιβάλ Χαράς που διοργανώνει ο ανθρωπιστικός οργανισμός Hope For ChildrenCRC Policy Center, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και την Παγκόσμια Ημέρα Αναδοχής που γιορτάζονται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου και 31 Μαΐου αντίστοιχα!

Για τους σκοπούς της εκδήλωσης, τέσσερα θρυλικά προϊόντα που αγάπησαν και αγαπούν μικροί και μεγάλοι, το γαλατάκι σοκολάτα Χαραλαμπίδης Κρίστης, η σοκολάτα Σερενάτα, τα γαριδάκια Γ. Χαραλάμπους και η ΚΕΑΝΙΤΑ, ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στηρίξουν το “Hope For Children” CRC Policy Center, προσφέροντας δωρεάν τα προϊόντα τους σε όλα τα παιδιά!

Το πρόγραμμα των εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά όλων των ηλικιών, περιλαμβάνει αφήγηση παραμυθιού, μουσική, χορό, κουκλοθέατρο και βιωματικά εργαστήρια από το εξειδικευμένο προσωπικό του “Hope For Children” CRC Policy Center. Παράλληλα, ετοιμάζονται και άλλες πολλές εκπλήξεις που θα αναδείξουν το Φεστιβάλ Χαράς σε μια συναρπαστική εμπειρία για όλα τα παιδιά!

To “Hope For Children” CRC Policy Center ως διαχρονικός πρεσβευτής των αρχών και των αξιών της Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, τιμά την Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού και την Παγκόσμια Ημέρα Αναδοχής, οι οποίες υπενθυμίζουν την ανάγκη που υπάρχει για λήψη περαιτέρω μέτρων για την προστασία των παιδιών από κάθε είδους παραβίαση των δικαιωμάτων τους και εκμετάλλευση. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι λειτουργοί του Οργανισμού, θα ενημερώνουν για τις σημαντικές ανάγκες του Προγράμματος Ανάδοχων οικογενειών στην Κύπρο.

Το Φεστιβάλ Χαράς στηρίζουν επίσης ο Δήμος Στροβόλου και το Caffe Nero που θα προσφέρει μέρος των εισπράξεων από τα ροφήματα που θα ετοιμάζει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέσετε τον οργανισμό “Hope For Children” CRC Policy Center στο τηλ. 22 103234.