«Φεστιβάλ Θεάτρου Δήμου Στροβόλου» Σεπτέμβριος 2017

Ο Δήμος Στροβόλου εγκαινιάζει τον ερχόμενο Σεπτέμβριο το Φεστιβάλ Θεάτρου, με τη συμμετοχή κυπριακών θεατρικών σχημάτων.

Το Φεστιβάλ ανοίγει αυλαία την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, με την παράσταση του γνωστού έργου του Αλέκου Σακελλάριου «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο», από το Σατιρικό Θέατρο. Ακολουθεί η σύγχρονη κυπριακή κωμωδία του Κωνσταντίνου Οδυσσέως «Ώρα Καλή», με το Θέατρο «Διόνυσος», την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου. Και οι δύο παραστάσεις θα δοθούν στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στις 8:30 μ.μ.

Ακολουθεί η παράσταση θεάτρου σκιών «Ο Καραγκιόζης πάει διακοπές», από το Μουσείο Εργαστήριο Θεάτρου Σκιών Πάφιος, την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου και ώρα 11:00 π.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου.

Η αυλαία του Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου Στροβόλου κλείνει με την παράσταση «Κωδικός Κόκκινο», του Aaron Sorkin, παραγωγής Alpha Square, την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 8:30 μμ, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Οι παραστάσεις στις 7, 15 και 17 Σεπτεμβρίου έχουν ελεύθερη είσοδο.

Για την παράσταση «Κωδικός Κόκκινο» στις 26 Σεπτεμβρίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια, αξίας €5, από το ταμείο του Δημοτικού Μεγάρου Στροβόλου (Δευτέρα – Παρασκευή, 8:00-14:00) και από το ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου, μόνο την ημέρα της παράστασης (10:00-13:00 και 16:00-20:30).

Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων της παράστασης «Κωδικός Κόκκινο» θα διατεθούν για την ενίσχυση του Συνδέσμου Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία (ο αριθμός άδειας εράνου 55/2017).