Καθαρισμός οικοπέδων και ανοικτών χώρων στον Δήμο Στροβόλου

Ο Δήμος Στροβόλου πληροφορεί το κοινό ότι διεξάγονται εργασίες καθαρισμού της βλάστησης στα οικόπεδα, βάσει προγράμματος.

Τα συνεργεία του Δήμου έχουν αρχίσει τις εργασίες από τις αρχές του Απριλίου και έχουν ενισχυθεί περαιτέρω με την αγορά υπηρεσιών από τον ιδιωτικό τομέα. Στόχος είναι να ολοκληρωθούν οι εργασίες αρχές Ιουλίου, με βάση το πρόγραμμα που φαίνεται στον πιο κάτω χάρτη.

Υπενθυμίζεται ότι η ευθύνη για τον καθαρισμό ιδιωτικών οικοπέδων βαρύνει τον εκάστοτε ιδιοκτήτη, ακόμα και αν έγινε απόρριψη άχρηστων αντικειμένων από τρίτους.

Ακόμα, υπενθυμίζεται ότι οι δημότες μπορούν να μεταφέρουν οι ίδιοι απόβλητα χωρίς χρέωση στο «Πράσινο Σημείο Στροβόλου», το οποίο βρίσκεται πίσω από το πολυκατάστημα “Leroy Merlin”. Οι δημότες που δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρουν οι ίδιοι τα απόβλητα στο Πράσινο Σημείο, μπορούν να επωφεληθούν της διαδικτυακής υπηρεσίας κατ’ οίκον συλλογής ογκωδών αντικειμένων και κλαδευμάτων που διαθέτει ο Δήμος (περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου).