Λειτουργία Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Στροβόλου από την 1/6/21

Ο Δήμος Στροβόλου ενημερώνει το κοινό ότι με βάση τα ισχύοντα Διατάγματα του Υπουργού Υγείας και τις σχετικές ανακοινώσεις από τον ΚΟΑ, από την 1/6/21 το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου θα λειτουργεί ως ακολούθως:

Γήπεδα Φούτσαλ

 • Τα γήπεδα φούτσαλ είναι διαθέσιμα για το κοινό από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 18:45-22:00 και Σάββατο & Κυριακή από τις 9:00 – 22:00, μόνο μετά από διευθέτηση κράτησης η οποία γίνεται τηλεφωνικώς στο τηλ 22 318358. Για αποφυγή συγχρωτισμού στους χώρους του Αθλητικού Κέντρου, τα ωράρια των κρατήσεων θα πρέπει να τηρούνται αυστηρά από τους αθλούμενους.
 • Οι πληρωμές μπορούν να γίνουν μόνο με πιστωτική κάρτα στο Αθλητικό Κέντρο και θα λαμβάνονται προκαταβολικά από ΕΝΑ ΜΟΝΟ μέλος της κάθε ομάδας (ή από ένα άτομο που να εκπροσωπεί και τις δύο ομάδες) προς αποφυγή συνωστισμού στο χώρο όπου γίνονται οι πληρωμές.
 • Οι αθλούμενοι δεν θα υπερβαίνουν τα 12 άτομα ανά γήπεδο φούτσαλ.
 • Δεν θα παρέχονται μπάλες, γάντια και διακριτικά στους αθλούμενους.


Γήπεδα Αντισφαίρισης

 • Η χρήση των γηπέδων από το κοινό επιτρέπεται μόνο κατόπιν κράτησης στην ιστοσελίδα:

https://strovolossportcenter.com/bookings_tennis/index.php?controller=pjAdmin&action=pjActionLogin

Ώρες κρατήσεων: Δευτέρα – Παρασκευή 7:00-22:00 και Σάββατο – Κυριακή 9:00-22:00

Όργανα εκγύμνασης εξωτερικού χώρου

Από την 1 Ιουνίου 2021 θα επιτρέπεται η χρήση των οργάνων εκγύμνασης εξωτερικού χώρου, υπό τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

 • Η χρήση των οργάνων από το κοινό θα μπορεί να γίνει μόνο μετά από διευθέτηση κράτησης, στο τηλ 22 318358. Οι ώρες χρήσης είναι από Δευτέρα – Παρασκευή, 7:00-22:00 και Σαββατοκύριακο, 9:00-22:00.
 • Η κάθε κράτηση θα έχει διάρκεια μία ώρα (θα επιτρέπεται μόνο μία κράτηση ανά ημέρα, ανά άτομο).
 • Οι ίδιοι οι αθλούμενοι θα έχουν την απόλυτη ευθύνη να απολυμαίνουν τα χέρια και τις επιφάνειες που ακουμπούν πριν και μετά από κάθε χρήση.
 • Θα πρέπει να τηρείται απόσταση δύο μέτρων μεταξύ των αθλούμενων ανά πάσα στιγμή.

Στίβος

 • Επιτρέπεται η χρήση του στίβου, για ατομική άθληση, με μέγιστο αριθμό ατόμων τα 20 άτομα ανά πάσα στιγμή.

Γενικές οδηγίες για χρήση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Στροβόλου

 1. Για το κάθε πρόσωπο ηλικίας 12 ετών και άνω που επιθυμεί να εισέλθει στους χώρους του Αθλητικού Κέντρου, θα πρέπει να ισχύει ένα από τα πιο κάτω:
 • Να έχει εμβολιασθεί για την ασθένεια COVID-19  τουλάχιστον με την 1η δόση και να έχουν παρέλθει τρεις εβδομάδες
 • Να έχει νοσήσει από την ασθένεια COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες
 • Να έχει προβεί σε έλεγχο rapid test/PCR με αρνητικό αποτέλεσμα τις τελευταίες 72 ώρες (ισχύει μόνο για αθλήματα επαφής ή για συμμετοχή σε αθλητικές διοργανώσεις/αγώνες). Σε περιπτώσεις ατομικής άθλησης οι αθλούμενοι θα πρέπει να έχουν προβεί σε έλεγχο rapid test / PCR μέχρι 7 ημέρες προηγουμένως.
 1. Το κοινό, κατά την παραμονή του στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Στροβόλου, θα πρέπει να κατέχει τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την επιβεβαίωση των πιο πάνω, σε περίπτωση ελέγχου από αστυνομικό ή εξουσιοδοτημένο αρμόδιο επιθεωρητή.
 1. Κατά την είσοδο θα γίνεται θερμομέτρηση και θα ζητείται η συμπλήρωση του Εντύπου Εισόδου, με δήλωση των προσωπικών στοιχείων των επισκεπτών.

Τα στοιχεία αυτά πιθανόν  να  κοινοποιηθούν στις  αρμόδιες  αρχές  σε  περίπτωση  που  εντοπιστεί κρούσμα εφόσον κατά την ιχνηλάτηση ενδέχεται να θεωρηθεί οποιεσδήποτε επισκέπτης ως στενή επαφή. Τα στοιχεία αυτά θα καταστραφούν με την παρέλευση τριών  μηνών και δεν θα κοινοποιηθούν σε καμία περίπτωση σε άλλο πλην των Αρμόδιων Αρχών.  

 1. Η χρήση των αποδυτηρίων δεν επιτρέπεται