Λειτουργία Δήμου Στροβόλου στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων για διαχείριση της πανδημίας

Ο Δήμος Στροβόλου ενόψει των μέτρων που εξήγγειλε η κυβέρνηση για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού ενημερώνει ότι μέχρι τις 15 Μαρτίου 2021 ισχύουν τα ακόλουθα:

Δημοτικό Μέγαρο

Το κοινό μπορεί να εξυπηρετείται στο Δημοτικό Μέγαρο κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα διευθετείται τηλεφωνικά εκ των προτέρων στο 22470470.

Το κοινό προτρέπεται, όταν αυτό είναι δυνατόν, να επιλέγει την τηλεφωνική εξυπηρέτηση στο τηλ. 22470470 ή την διαδικτυακή μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου www.strovolos.org.cy.

Ταμείο

Το ταμείο του Δήμου θα είναι ανοικτό για το κοινό. Ωστόσο, συστήνεται να διευθετούνται τυχόν οφειλές προς τον Δήμο διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας (e-Στρόβολος: Πληρωμές μέσω Διαδικτύου | Strovolos Municipality) ή αποστέλλοντας προσωπική ή ταχυδρομική επιταγή στη διεύθυνση Δήμος Στροβόλου, Τ.Θ. 28403, 2094 Στρόβολος.

Πολιτικοί Γάμοι

Πληροφορούνται οι ενδιαφερόμενοι ότι θα τελούνται πολικοί γάμοι, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλ. 22470418.

Ενστάσεις για τις φορολογίες μπορούν να υποβάλλονται:

Στην ιστοσελίδα του Δήμου, εδώ.

ή

Σε κλειστό φάκελο στο ειδικό κουτί που υπάρχει στη νότια είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου (κουτί με την ένδειξη «Ενστάσεις»).

Αιτήσεις οικοδομής κτλ.

Για την υποβολή αιτήσεων για έκδοση αδειών οικοδομής, διαίρεσης γης, διαίρεσης οικοδομών και πιστοποιητικών έγκρισης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τοποθετούν τα σχετικά έγγραφα σε κλειστούς φακέλους στο κιβώτιο που βρίσκεται στη νότια είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου.

Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο

Το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο είναι ανοικτό για το κοινό μόνο για χρήση των γηπέδων τένις και μόνο με εκ των προτέρων κράτηση στο https://strovolossportcenter.com/bookings_tennis/index.php?controller=pjAdmin&action=pjActionLogin

Δημοτική Βιβλιοθήκη

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη θα λειτουργήσει ως δανειστική, κατόπιν ραντεβού, το οποίο θα διευθετείται τηλεφωνικά εκ των προτέρων στο τηλ. 22311534 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο library@strovolos.org.cy.

Δημοτικό Θέατρο

Το Δημοτικό Θέατρο λειτουργεί σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες που αφορούν τη λειτουργία θεάτρων.

Δημοτική Λαϊκή Αγορά

Η Δημοτική Λαϊκή Αγορά λειτουργεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή από τις 6.00 π.μ. μέχρι τις 3.00 μ.μ.

Δημοτικά Πάρκα

Για σκοπούς άθλησης είναι ανοικτά για το κοινό το Γραμμικό Πάρκο, το Δημοτικό Πάρκο Ακρόπολης και το Δημοτικό Πάρκο Αγίου Δημητρίου. Υπενθυμίζεται ότι απαγορεύεται η πρόσβαση στις παιδικές χαρές.

Σημειώνεται ότι οι ουσιώδεις υπηρεσίες του Δήμου που αφορούν την καθαριότητα της πόλης, τη συντήρηση δημόσιων χώρων, οδών και χώρων πρασίνου εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά τηρώντας όλα τα μέτρα.

Προτεραιότητα του Δήμου Στροβόλου είναι η διασφάλιση της καλύτερης και ασφαλέστερης εξυπηρέτησης του κοινού υπό τις παρούσες συνθήκες.

Καλείται το κοινό να λειτουργεί με υψηλό αίσθημα ευθύνης, να τηρεί τα μέτρα προστασίας και να ακολουθεί τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας.

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

12 Φεβρουαρίου 2021