Ο Δήμος Στροβόλου στηρίζει την ανοικτή εθελοντική αιμοδοσία που πραγματοποιείται από τον Όμιλο ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ για την ενίσχυση του Κέντρου Αίματος (24 Οκτωβρίου 2021)

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, με τις μονάδες του στην Κύπρο – Χημείο ΓΙΑΝΝΟΥΚΑ και Διαγνωστικό Κέντρο ΑΛΦΑ ΕΥΡΕΣΙΣ, διοργανώνει τη δεύτερη ανοιχτή – εθελοντική αιμοδοσία για το 2021, σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος.

Η δράση, που έρχεται σε συνέχεια της αιμοδοσίας που πραγματοποιήθηκε από τον Όμιλο τον περασμένο Μάρτιο με τη συμμετοχή δεκάδων πολιτών, θα λάβει χώρα στις 24 Οκτωβρίου από τις 10:00 έως τις 13:00 στο Πολυδύναμο Διαγνωστικό Κέντρο του Ομίλου στη λεωφ. Λεμεσού 100 (έναντι αρχηγείου Αστυνομίας), με την υποστήριξη του Δήμου Στροβόλου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Επιτρόπου του Πολίτη. Στόχος είναι η ενίσχυση των αποθεμάτων αίματος, τα οποία εξαιτίας της πανδημίας έχουν μειωθεί σημαντικά.

Η αιμοδοσία θα διεξαχθεί με πλήρη τήρηση των μέτρων προστασίας για τη μη διασπορά της COVID-19, με υλοποίηση ΔΩΡΕΑΝ ελέγχου (RAPID TEST) για COVID-19 σε όλους τους εθελοντές, ενώ για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, οι εθελοντές αιμοδότες μπορούν να διευθετούν τηλεφωνικά το ραντεβού τους στο τηλ. 22419700.

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ καλεί το κοινό να συμμετάσχει στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργανώνει, διαθέτοντας μερικά μόνο λεπτά και χαρίζοντας ζωή σε εκατοντάδες συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη από μετάγγιση αίματος.