Ο Στρόβολος τίμησε τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή Περικλή, 16/5/17

«Η ζωή μου όλη ένα τραγούδι»

Εκδήλωση τιμής για τον Λαϊκό Τραγουδιστή Περικλή

Μια υπέροχη και αναλλοίωτη στον χρόνο λαϊκή φωνή ήχησε χθες βράδυ στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο πλήθος παρευρισκομένων που είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τη συναυλία, που διοργανώθηκε από τον Δήμο Στροβόλου, προς τιμή του γνωστού τραγουδιστή Περικλή Περικλέους.

Υπό τη συνοδεία πολυμελούς ορχήστρας, ο αγαπημένος αοιδός ερμήνευσε γνωστές λαϊκές μελωδίες, ενώ το κοινό συμμετείχε σιγοτραγουδώντας καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας. Στη συναυλία έλαβαν, επίσης, μέρος οι τραγουδιστές Πέτρος Κουλουμής, Έλενα Ανδρέου, Πανίκος Χαραλάμπους, Μύρια Βασιλείου και Χριστάκης Αναστασίου, με μαέστρο τον Μιχάλη Μέσσιο και καλλιτεχνικό διευθυντή τον Χρήστο Φιλίππου.

Εκ μέρους του Δήμου Στροβόλου την εκδήλωση χαιρέτισε ο Δήμαρχος, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο οποίος ανέφερε την πρόσφατη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου να τιμήσει τον τραγουδιστή Περικλή Περικλέους, για την προσφορά του στην ανάδειξη και καθιέρωση της λαϊκής μουσικής παγκύπρια. Ειδικότερα, ο κ. Παπαχαραλάμπους επισήμανε ότι ο Περικλής, παρόλο που κατάγεται από το Άρσος Λεμεσού, εγκαταστάθηκε από νεαρή ηλικία στον Στρόβολο, όπου έκτισε με κόπο την  επαγγελματική του καριέρα, δημιουργώντας παράλληλα την όμορφη και αγαπημένη οικογένειά του. Επιπλέον, εκτός από την ατόφια λαϊκή φωνή του Περικλή, ο Δήμαρχος εξήρε και τον ακέραιο χαρακτήρα του, την εργατικότητα, την ευγένεια και την πάντα φιλική και θετική διάθεσή του. Ολοκληρώνοντας, ο Δήμαρχος πρόσφερε στον Περικλή την προτομή της εξοχότερης μορφής Στροβολιώτη, του Εθνομάρτυρα Αρχιεπισκόπου Κυπριανού, ως ελάχιστο φόρο τιμής για το έργο του.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν, επίσης, ο Κοινοτάρχης του Άρσους, κ. Ανδρέας Ψηλός, ο Πρόεδρος των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λευκωσίας, κ. Πέπης Ιακώβου καθώς και η Πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτιστικών Θεμάτων του Δήμου, κα Στέλλα Σουρμελή.