Ψηφιακή περιήγηση στη Βιβλιοθήκη και το Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου

Ο Δήμος Στροβόλου ανακοινώνει ότι προσφέρει μία νέα ψηφιακή υπηρεσία στο κοινό. Οι υποδομές της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου και του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου είναι πλέον προσβάσιμες και ψηφιακά, μέσω μιας διαδραστικής και «ζωντανής» ψηφιακής περιήγησης.

Όπου κι αν βρίσκεται κανείς, μπορεί να επισκεφθεί τις υποδομές του Πολιτιστικού Κέντρου και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης, οποιαδήποτε στιγμή, μέσω του υπολογιστή, της ταμπλέτας ή του έξυπνου κινητού του.

Η καινοτόμος αυτή περιήγηση, δίνει την ευκαιρία στο κοινό να ανακαλύψει τους χώρους της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και του Πολιτιστικού Κέντρου λες και βρίσκεται εκεί, να ενημερωθεί για τις παρεχόμενες υπηρεσίες, τους χώρους εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας, όπως επίσης και για τις δυνατότητες παραχώρησης ή ενοικίασης των υποδομών.

Η νέα αυτή υπηρεσία έχει ως στόχο να διευκολύνει τους επισκέπτες του χώρου, όπως επίσης και άτομα που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τις δημοτικές υποδομές.

Μπορείτε να δείτε την εικονική περιήγηση στην ιστοσελίδα του Πολιτιστικού Κέντρου http://culturalcenterofstrovolos.org.cy/

 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

1 Ιουνίου 2022