Ο Δήμος Στροβόλου συγχαίρει τις μαθήτριες, τους μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του Γυμνασίου Αγίου Στυλιανού για τις διακρίσεις τους σε Παγκύπριους Διαγωνισμούς.

Στον Παγκύπριο  Διαγωνισμό Εικαστικών Τεχνών με γενικό θέμα Φυσικές Ιστορίες» στην κατηγορία Ζωγραφική η μαθήτρια Αθανασίου Σοφία Α2, με υπεύθυνο καθηγητή της Τέχνης κ. Γιαννακού Ιωάννη, βραβεύθηκε με Έπαινο με το έργο «Μετά την όξινη βροχή».

Στον Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Κύπρου στην κατηγορία  της Έκθεσης Ιδεών με θέμα «Εκκλησιασμός, ανάγκη ψυχής», ο μαθητής Μουρούτης Νικήτας με υπεύθυνη καθηγήτρια τη Θεολόγο κ. Νικοδήμου Γαβριέλλα απέσπασε το Β΄ βραβείο.

Στον ίδιο διαγωνισμό στην κατηγορία Εικαστική Δημιουργία η μαθήτρια Κουνναφή Μαρία Γ6 με υπεύθυνη καθηγήτρια την κα Κυριακού Ανδρούλα απέσπασε Τιμητική Διάκριση.

Στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Σκίτσου, εικονογραφημένης Ιστορίας – Κόμικς  με θέμα: «Στιγμές που άλλαξαν τον ρου της Ιστορίας» το Γυμνάσιο Αγίου Στυλιανού Στροβόλου πήρε το 2ο βραβείο στην κατηγορία «Εικονογραφημένη Ιστορία» με τη μαθήτρια Κουναφή Μαρία.

Μπράβο στα παιδιά και στους καθηγητές τους, που μας κάνουν όλους περήφανους!