Τελετή Βράβευσης Άριστων Αθλητών και Σωματείων Στροβόλου που πραγματοποιήθηκε στις 20/11/17

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από τον Δήμο Στροβόλου και φέτος η θεσμοθετημένη εκδήλωση «Βράβευσης Άριστων Αθλητών και Σωματείων Στροβόλου». Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, Πρόεδρος του ΚΟΑ, ο Πρόεδρος της ΚΟΕ, ο Σύμβουλος του Προέδρου για θέματα αθλητισμού, Πρόεδροι αθλητικών ομοσπονδιών, εκπρόσωποι σωματείων Στροβόλου, αθλητές, γονείς, κ.α.

Ειδικά τιμητικά βραβεία απονεμήθηκε στους Απόστολο Παρέλλη, Παύλο Κοντίδη, Νεκταρία Παναγή, Εθνική Ομάδα Καλαθόσφαιρας Ανδρών και στην Εθνική Ομάδα Πετόσφαιρας Γυναικών. Ο Δήμος Στροβόλου βράβευσε επίσης την Καλαθοσφαιρίστρια Κυριακή Νικοδήμου για την πολύχρονη προσφορά της στην Κυπριακή καλαθόσφαιρα.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Στροβόλου, τόνισε τη σημασία που αποδίδει ο Δήμος στην προώθηση του αθλητισμού στην περιοχή του και τις ευκαιρίες άθλησης που παρέχει στους δημότες Στροβόλου καθώς και στα αθλητικά έργα που προγραμματίζονται να γίνουν τον επόμενο χρόνο. Υποσχέθηκε δε ότι η εκδήλωση αυτή που έχει πλέον καταστεί θεσμός για το Δήμο θα συνεχίσει να οργανώνεται και στο μέλλον διότι όπως χαρακτηριστικά ανάφερε «μας δίνει την ευκαιρία να βρεθούμε ανάμεσα στους πρωταθλητές μας, που με τις επιδόσεις και το ήθος τους μας τίμησαν για άλλη μια φορά και με εκπροσώπους των Σωματείων μας, τα οποία με την αθλητική τους δράση στηρίζουν και εξυψώνουν την κοινωνία του Δήμου μας».

Χαιρετισμούς απηύθυναν επίσης ο Πρόεδρος του ΚΟΑ κ. Κλεάνθης Γεωργιάδης και ο Πρόεδρος της Κ.Ο.Ε κ. Ντίνος Μιχαηλίδης.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε επίσης:

  • Τραγούδια από την Δημοτική  Χορωδία Στροβόλου
  • Προβολή βιντεοταινιών με στιγμιότυπα από τις επιτυχίες των τιμώμενων προσώπων
  • Απονομή επάθλων σε 203 αθλητές και απονομή τιμητικών πλακετών σε 39 σωματεία του Στροβόλου για τις διακρίσεις και την προσφορά τους στον Αθλητισμό.
  • Δεξίωση