Βανδαλισμοί στο δημοτικό πάρκο παρά την οδό Αγίου Σεργίου

Ο Δήμος Στροβόλου με λύπη του ανακοινώνει ότι άγνωστοι βανδάλισαν το δημοτικό πάρκο παρά την οδό Αγίου Σεργίου (οικισμός Δάφνη). Ο Δήμος ενημερώθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση Στροβόλου, για το περιστατικό και προέβη σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Άγνωστοι κατέστρεψαν την παιδική χαρά του πάρκου, αφαιρώντας τα δάπεδα ασφαλείας των παιχνιδιών, ρίχνοντας τα σε σωρό και καίγοντάς τα. Συνολικά έχουν καταστραφεί 172 τετραγωνικά μέτρα δαπέδου ασφαλείας και δυο κούνιες με ξύλινο σκελετό. Το κόστος αποκατάστασης της ζημιάς υπολογίζεται ότι ανέρχεται στις €12.000,00. Το συγκεκριμένο πάρκο έχει υποστεί πολλές φορές βανδαλισμούς και καταστροφές, ενώ ο Δήμος έχει κατά καιρούς ενημερώσει την Αστυνομία για λήψη μέτρων.

Για μία ακόμα φορά ο Δήμος Στροβόλου απευθύνει έκκληση να επιδεικνύεται σεβασμός απέναντι στη δημόσια περιουσία, διότι αποτελεί κτήμα όλων των δημοτών και επισκεπτών Στροβόλου. Ως τοπική αρχή, ο Δήμος καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές και καλεί την Αστυνομία να προβαίνει σε συχνότερες περιπολίες για την πρόληψη τέτοιων παραβατικών συμπεριφορών και την αποτροπή του φαινομένου των βανδαλισμών.