Ανακοίνωση Δήμου Στροβόλου για αντιμετώπιση της εξάπλωσης του Κορωνοϊού Covid – 19

Ο Δήμος Στροβόλου, στα πλαίσια των ενεργειών για πρόληψη της μετάδοσης του κορωνοϊού και επιπρόσθετα των σχετικών αποφάσεων που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση  από αύριο 04 Αυγούστου 2020   θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις :

 

  1. Η χρήση μάσκας στο Δημοτικό Μέγαρο είναι υποχρεωτική για όλους τους επισκέπτες και η είσοδος θα επιτρέπεται εφόσον πραγματοποιηθεί θερμικός έλεγχος.
  2. Προτρέπεται το κοινό, πέραν από θέματα που αφορούν την εξυπηρέτησή του στο Δημοτικό Ταμείο και στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών, να επισκέπτεται το Δήμο, μόνο κατόπιν διευθέτησης ραντεβού επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο τηλ. 22470470 ή ηλεκτρονικά στο municipality@strovolos.org.cy.
  3. Συστήνεται η χρήση του διαδικτύου για πληρωμές.
  4. Για την υποβολή και παραλαβή αιτήσεων για άδειες οικοδομής, άδειες διαίρεσης γης, άδειες διαίρεσης οικοδομής, πιστοποιητικά τελικής έγκρισης, αιτήσεις για έκδοση αντιγράφων, συμπληρωματικών σχεδίων για υπό εξέταση αιτήσεις κλπ, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν αν επικοινωνούν στο τηλεομοιότυπο (φαξ) 22470590 και στο email municipality@strovolos.org.cy, αναφέροντας τηλέφωνα, φαξ/email επικοινωνίας καθώς και ένα υπάρχει σχετικός φάκελος στο Δήμο.
    Το γραφείο παραλαβής αδειών θα απαντά άμεσα καθορίζοντας ημερομηνία και ώρα υποβολής της αίτησης. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται σε κλειστούς φακέλους στη νότια είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου και θα αποστέλλεται στη συνέχεια μέσω email ή φαξ, βεβαίωση παραλαβής.
    Σε ότι αφορά την παραλαβή των εκδοθείσων αδειών, πιστοποιητικών κλπ, οι αιτητές θα ενημερώνονται σχετικά για τον τρόπο παραλαβής τους από τα γραφεία του Δήμου.
  5. Οποιαδήποτε αλληλογραφία προς το Δήμο θα τοποθετείται σε ειδικό κιβώτιο το οποίο βρίσκεται εξωτερικά στην κεντρική είσοδο του Δημοτικού Μεγάρου.
  6. Ο Δήμος συνεχίζει τις υγειονομικές απολυμάνσεις στους κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους (Δημοτικά υποστατικά, στάσεις λεωφορείων, κάδοι σκυβάλων, παιδικές χαρές κλπ).

Ο Δήμος καλεί τους δημότες να συνεχίσουν να επιδεικνύουν το ίδιο πνεύμα συνεργασίας και να εφαρμόζουν πιστά τις οδηγίες και αποφάσεις του Κράτους.

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ