Αρχίζουν οι εγγραφές στο Ανοικτό Σχολείο Δήμου Στροβόλου

Ο Δήμος Στροβόλου ενημερώνει το κοινό ότι οι εγγραφές για τις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλαίσιο του προγράμματος του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου αρχίζουν τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022.

Για τη σχολική χρονιά 2022-2023, στο πρόγραμμα του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου έχουν προστεθεί νέες δραστηριότητες, κατόπιν εισηγήσεων των συμμετεχόντων: πρόγραμμα Αυτοάμυνας Krav Maga για παιδιά και ενήλικες, Χτίζω και Αναδομώ χαρακτήρες σε σχέση με τη διατροφική και ψυχοσυναισθηματική συμπεριφορά για παιδιά, Face Yoga, ορχήστρα boomwhackers και κρουστών για παιδιά, Μοmmy and Me (χορός για μαμάδες και νήπια), ενώ εμπλουτίστηκαν τα πολύ δημοφιλή προγράμματα ρομποτικής μέσω της δημιουργίας τεσσάρων νέων τμημάτων για STEAM- Science, Technology, Engineering, Arts, Mathematics για παιδιά.

Το κοινό μπορεί να εγγραφεί και να καταβάλει με ασφάλεια το ποσό των διδάκτρων ηλεκτρονικά εδώ  ή μέσω επίσκεψης στο Δημοτικό Μέγαρο τις ώρες 8:00- 14:00, Δευτέρα με Παρασκευή. Οι εγγραφές συνεχίζονται μέχρι την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου, όπως και περισσότερες λεπτομέρειες για τα προσφερόμενα μαθήματα βρίσκονται εδώ.

Το πρόγραμμα Ανοικτό Σχολείο Δήμου Στροβόλου λειτουργεί εδώ και 15 χρόνια με μεγάλη επιτυχία, προσφέροντας δραστηριότητες για παιδιά, εφήβους και ενήλικες σε προσιτές τιμές. Επί της ευκαιρίας, ο Δήμαρχος, το Δημοτικό Συμβούλιο και η ομάδα του Ανοικτού Σχολείου Δήμου Στροβόλου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον κόσμο που αγκάλιασε το πρόγραμμα, που είναι το μεγαλύτερο παγκύπρια με πάνω από δύο χιλιάδες συμμετέχοντες. 

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ

25 Αυγούστου 2022