Χαιρετισμός Δημάρχου στην «Ποιητική Βραδιά» Δημ. Βιβλιοθήκης Στροβόλου & Κύκλου Φιλαναγνωσίας, 16/9/16 – Πολιτιστικό Κέντρο Στροβόλου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Για ακόμα μια φορά σας καλωσορίζω στην αποψινή εκδήλωση που διοργανώνει ο Κύκλος Φιλαναγνωσίας της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Στροβόλου.
Θεωρώ τιμή που βρίσκομαι μαζί σας και χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω όλους εσάς που αγαπάτε τη βιβλιοθήκη του Δήμου μας και συμβάλλετε ο καθένας με το δικό τρόπο, στο έργο που προσφέρει η βιβλιοθήκη εδώ και 23 χρόνια.
Όπως όλοι γνωρίζουμε μέσα στους στόχους λειτουργίας της βιβλιοθήκης είναι και η ανάπτυξη της καλύτερης σχέσης των χρηστών και φίλων της βιβλιοθήκης. Χαίρομαι πως από τη μέρα που δημιουργήθηκε ο Κύκλος Φιλαναγνωσίας αγκαλιάστηκε απ΄ όλους εσάς με αγάπη. Μέσα στα πλαίσια αυτά έχω την άποψη πως η συνεργασία της Μαρίας Παχίτη με τη Δέσπω Μασούρεκκου-τη Βιβλιοθηκονόμο μας- έχει πετύχει και το αποτέλεσμα το βλέπετε εσείς που συμμετέχετε στις μηνιαίες συναντήσεις του Κύκλου.
Συγχαίρω αυτή την πρωτοβουλία και εύχομαι να ευοδώσει και στο μέλλον.
Ευχαριστώ τους συμμετέχοντες λογοτέχνες [Ευφροσύνη Μαντά, Δρ Βάσω Παπαβασιλείου, Νίκο Πενταρά, Ανδρέα Χατζηθωμά την Μουσικό Άννυ Τριλλίδου] και τα μέλη του Κύκλου που θα απαγγείλουν τα δικά τους ποιήματα]. Τα συγχαρητήριά μου για τη διοργάνωση αυτής της αξιόλογης εκδήλωσης στη συντονίστρια του Κύκλου Μαρία Παχίτη και την Βιβλιοθηκονόμο μας.Κλείνω με την πεποίθηση ότι ο θεσμός της φιλαναγνωσίας και η προσπάθεια για τη στήριξη και διάδοσή του είναι υψίστης σημασίας τόσο στην ανάπτυξη του πολιτισμού μας όσο και στην προσφορά ποιοτικών υπηρεσιών σ΄ όλους τους δημότες του Στροβόλου είτε μικρούς είτε μεγάλους είτε επιστήμονες είτε όχι.

Καλό βράδυ σε όλους!