Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση στον Στρόβολο, 22 & 23 Δεκεμβρίου 2017 στην συμβολή της Λεωφ. Ιωσήφ Χατζιηωσήφ και οδού Σταυρού

Η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Σχολείων Δημοτικής Εκπαίδευσης Λευκωσίας διοργανώνει με τη στήριξη του Δήμου Στροβόλου την εκδήλωση με τίτλο «Kάτω από το φως των αστεριών… Μια αλλιώτικη Χριστουγεννιάτικη μαγεία στο χωριό του Άγιου Βασίλη» την Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017 από τις 5:00μ.μ μέχρι και τις 11:00μ.μ. και το Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017 από τις 11:00π.μ. μέχρι και τις 11:00μ.μ., στην περιοχή Σταυρού, στον χώρο στάθμευσης στη συμβολή των Λεωφ. Ιωσήφ Χ” Ιωσήφ και Σταυρού.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Κώστα Καδή και πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τη Συνεργατική Κυπριακή Τράπεζα.

Είσοδος Ελεύθερη

Παιχνίδια, City Markets, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από γνωστούς Κύπριους ερμηνευτές,Παιδικές Χορωδίες, Τροχός της Τύχης, Φαγητά, Ποτά, Γλυκά, Κρέπες, Λοκουμάδες.

Τραγουδούν: Δημήτρης Φανής, Μαρία Θεοδότου, Δημήτρης Μεσημέρης, Χριστίνα Αργύρη.
Μαέστρος: Αχιλλέας Τσαγγαρίδης

Τα έσοδα θα δοθούν για ενίσχυση του θεσμού των Πακέτων Αγάπης της Ομοσπονδίας που θα σταλούν σε όλα τα σχολεία της Λευκωσίας.

Για το Event ενημερωθείτε εδώ

Ελάτε όλοι να απολαύσουμε χριστουγεννιάτικες μελωδίες και τραγούδια στον Στρόβολό μας!