Δελτίο Τύπου: Παραδόθηκε το «Πάρκο Κισσάβου», από το Δήμο Στροβόλου

Παραδόθηκε σήμερα επίσημα στο κοινό, από το Δήμαρχο Στροβόλου, Δρ Λάζαρο Σαββίδη, το “Πάρκο Κισσάβου”, κοντά στο Συνοικισμό “Άσπρες” στο Στρόβολο.

Πρόκειται για ένα πάρκο, στολίδι στην περιοχή, που διαθέτει παιχνίδια ευρωπαϊκών προδιαγραφών, δάπεδο ασφαλείας, γρασίδι, χώρους υγιεινής και δέντρα που προσφέρουν τη σκιά τους.

Μιλώντας ο Δήμαρχος Στροβόλου, κατά την παράδοση του πάρκου ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν για τη δημιουργία του και κάλεσε τα παιδιά να το αγαπούν και να το προστατεύουν, αφού για τη δικής τους χρήση και ευχαρίστηση φτιάχτηκε.

Στην τελετή παράδοσης παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος, κ Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κκ Στέλλα Σουρμελή και Παναγιώτης Μανώλη, ο Αν Δημοτικός Γραμματέας του Δήμου, κ Γιώργος Χριστοδούλου, οι Προϊστάμενοι Τμημάτων και Τομέων του Δήμου, ο πρόσφατα αφυπηρετήσας Προϊστάμενος του Τομέα Περιβάλλοντος, κ Λούκας Λουκαίδης, εκπρόσωποι του αρχιτεκτονικού γραφείου “Ιωακείμ και Λοιζά”, που επιμελήθηκε το έργο, κάτοικοι της περιοχής και παιδιά από τη παιδική λέσχη του Δημοτικού Σχολείου Κωνσταντινουπόλεως.

IMG_0600

IMG_0604

IMG_0626