Δελτίο Τύπου – Συνεργασία Συμβουλευτικού Κέντρου Στροβόλου με Κλινική Λόγου, Ομιλίας και Ακοής Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου

Το Συμβουλευτικό Κέντρο του Δήμου Στροβόλου επέκτεινε τις παρεχόμενες συμβουλευτικές υπηρεσίες του στον τομέα της λογοθεραπείας, προωθώντας συνεργασία με την Κλινική Λόγου, Ομιλίας και Ακοής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Την Πέμπτη, 30 Απριλίου 2015, οι  Δήμαρχος Στροβόλου, Δρ Λάζαρος Σ Σαββίδης και Αντιπρύτανης Καθηγητής, Δρ Ανδρέας Ευσταθίου, υπέγραψαν το μνημόνιο συνεργασίας, στην παρουσία του Αναπληρωτή Δημοτικού Γραμματέα Στροβόλου, κ. Γιώργου Χριστοδούλου, της Διευθύντριας της Κλινικής, κας Μαρίας Χριστοπούλου και της Συντονίστριας του Συμβουλευτικού Κέντρου Στροβόλου, κας Κάλιας Σοφοκλέους.

Οι υπηρεσίες λογοθεραπείας θα παρέχονται δωρεάν σε άπορους κατοίκους του Δήμου Στροβόλου, και σε μειωμένες τιμές σε όλους τους δημότες Στροβόλου από τους εκπαιδευόμενους φοιτητές του προγράμματος Λογοθεραπείας, υπό την εποπτεία των Κλινικών Εποπτών της Κλινικής, μετά από γραπτή παραπομπή από το Δήμο Στροβόλου. Επίσης, θα προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους δημότες ανιχνευτικοί έλεγχοι λόγου, ομιλίας και ακοής για όλα τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.