Στις 20-21 Ιουνίου 2015 πραγματοποιήθηκε η τελική φάση του Εθνικού Τελικού του Παγκύπριου Μαθητικού Διαγωνισμού «Η Φόρμουλα Ένα στα Σχολεία» κάτω υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού.

Ο Δήμαρχος Στροβόλου Δρ. Λάζαρος Σ Σαββίδης, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Κυπρίων Φυσικών η οποία διοργάνωσε το διαγωνισμό, χαιρέτισε την τελετή έναρξης στις 20 Ιουνίου 2015 και απένειμε το βραβείο στο Νικητή των Αγώνων Knock  Οut στις 21 Ιουνίου 2015.

Ο κος Αντρέας Αντωνίου, υπεύθυνος της διοργάνωσης, απεύθυνε προς τον Δήμαρχο εκ μέρους του προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Κυπρίων Φυσικών το πιο κάτω ευχαριστήριο μήνυμα:

«Θα ήθελα, εκ μέρους του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Κυπρίων Φυσικών, να σας ευχαριστήσω θερμά για την παρουσία σας στον 3ο Παγκύπριο Μαθητικό Διαγωνισμό “Φόρμουλα Ένα στα Σχολεία”.

Η πόλη του Στροβόλου αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την προσπάθεια της Ένωσης Κυπρίων Φυσικών και στάθηκε πολύτιμος σύμμαχος σε αυτή την τόσο απαιτητική διοργάνωση. Τόσο ο Δήμος, όσο και η Σχολική Εφορεία, η Διεύθυνση του Λυκείου Απ. Βαρνάβα αλλά και η ΣΠΕ Στροβόλου με πολλή προθυμία και ενθουσιασμό προσέφεραν τη βοήθειά τους στη διοργάνωση.

Προσωπικά, ως υπεύθυνος της διοργάνωσης, αισθάνομαι ευγνωμοσύνη προς το πρόσωπό σας για την τιμή που μου κάνατε να τιμήσατε με την παρουσία σας την εκδήλωση.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Αντρέας Αντωνίου

Υπεύθυνος Διοργάνωσης

Με ιδιαίτερη εκτίμηση,

Αντρέας Αντωνίου

Υπεύθυνος Διοργάνωση