Δελτίο Τύπου – Εγκαίνια νέας Λαϊκής Αγοράς Δήμου Στροβόλου στους χώρους του ΓΣΠ, 18/1/19, (9:30 π.μ.)

Ο Δήμος Στροβόλου σας προσκαλεί στα επίσημα εγκαίνια της νέας Λαϊκής Αγορά του Δήμου, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου και ώρα 9:30 π.μ.. Τα εγκαίνια θα τελέσει ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Δημήτρης Συλλούρης, ενώ ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος θα τελέσει τον αγιασμό. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους και ο κ. Δώρος Ιωαννίδης, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ.Π.

Μετά την τελετή θα ακολουθήσει δεξίωση με προϊόντα της νέας Λαϊκής Αγοράς και θα προσφερθούν δωρεάν επαναχρησιμοποιούμενες τσάντες.

Η νέα Λαϊκή Αγορά στεγάζεται στον χώρο στάθμευσης του Γ.Σ.Π. Ο σχεδιασμός του όλου χώρου έγινε έτσι ώστε να πληροί τις προδιαγραφές για την εύρυθμη λειτουργία της Λαϊκής Αγοράς σε βάθος χρόνου. Η νέα, πρότυπη Λαϊκή Αγορά λειτουργεί σε ένα άνετο, οργανωμένο περιβάλλον, με εύκολη πρόσβαση και πολυάριθμους χώρους στάθμευσης. Επιπλέον, ο χώρος είναι στεγασμένος, υπάρχουν χώροι υγιεινής, με όλες τις απαραίτητες πρόνοιες για άτομα με κινητικά προβλήματα και λειτουργεί και καφενείο στον χώρο για τους επισκέπτες.

Η Λαϊκή Αγορά του Δήμου αποτελεί έναν επιτυχημένο θεσμό, που επί δεκαετίες στηρίζει εκατοντάδες παραγωγούς αγροτικών προϊόντων και μικροπωλητές, παρέχοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα στους δημότες Στροβόλου, αλλά και σε όλους τους συμπολίτες μας για εύκολη πρόσβαση και προμήθεια φρέσκων γεωργικών και άλλων προϊόντων.

 

Από τον Δήμο Στροβόλου
15 Ιανουαρίου 2019