Δελτίο Τύπου – Σεμινάριο «Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι προκλήσεις τους σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον» που πραγματοποιήθηκε στις 9 & 10/5/18

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 09 Μαΐου και την Παρασκευή 10 Μαΐου 2018 διήμερο σεμινάριο με τίτλο «Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι προκλήσεις τους σε ένα ραγδαία μεταβαλλόμενο περιβάλλον», που διοργανώθηκε από κοινού  από τον Δήμο Στροβόλου, το Cyprus Institute of Marketing και την Τράπεζα Κύπρου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του Cyprus Institute of Marketing κ. Γιάγκος Χατζηγιάννης και η Υπεύθυνη Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας Κύπρου κα Έλλη Ιωαννίδου.

Η πρωτοβουλία διοργάνωσης του σεμιναρίου ανήκει στον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Θεμάτων και αποτελεί μέρος του ευρύτερου στόχου για διασύνδεση του Δήμου με τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που εδρεύουν στα δημοτικά όρια του.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Στροβόλου κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους τόνισε μεταξύ άλλων την ανάγκη για δημιουργία Δικτύου Συνεργασίας για την υποστήριξη των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, επισημαίνοντας ότι ο Δήμος στοχεύει στην προώθηση δράσεων και έργων, τα οποία κινούνται ακριβώς προς την κατεύθυνση αυτή.