Δελτίου Τύπου – Εγκαινιάστηκε και επίσημα η νέα Λαϊκή Αγορά του Δήμου Στροβόλου

Η νέα, σύγχρονη Λαϊκή Αγορά του Δήμου Στροβόλου εγκαινιάστηκε και επίσημα την Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 από τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Δημήτρη Συλλούρη, παρουσία Προέδρων και εκπροσώπων των κοινοβουλευτικών κομμάτων, βουλευτών, εκπρόσωπων των αγροτικών οργανώσεων, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου, καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΣΠ και άλλων επισήμων. Πριν από τα εγκαίνια, προηγήθηκε αγιασμός της Λαϊκής Αγοράς από τον Επίσκοπο Μεσαορίας, κ. Γρηγόριο.

Η νέα Λαϊκή Αγορά λειτουργεί στον χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ, σε άνετο, οργανωμένο περιβάλλον, με εύκολη πρόσβαση και πολυάριθμους χώρους στάθμευσης. Ο χώρος έχει σχεδιαστεί με τρόπο που να παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες και διευκολύνσεις, τόσο στους επισκέπτες, όσο και στους παραγωγούς.

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Στροβόλου, κ. Ανδρέας Παπαχαραλάμπους σημείωσε ότι η νέα Λαϊκή Αγορά αποτέλεσε βασικό στόχο για το 2018 και ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Στροβόλου δήλωσε: «Είμαστε σήμερα εδώ, για να εγκαινιάσουμε και επίσημα τη νέα Λαϊκή Αγορά Στροβόλου, ένα έργο που αποτελεί καρπό πολλών ετών, πολλών προσπαθειών, ανθρώπων που το οραματίστηκαν, πίστεψαν σε αυτό και το έκαναν πραγματικότητα.

Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΓΣΠ, κ. Δώρος Ιωαννίδης- στο σύντομο χαιρετισμό που  απηύθυνε- τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός ότι το ΓΣΠ συνέβαλε στο να αποκτήσουν οι Δημότες του Στροβόλου μία νέα και σύγχρονη Λαϊκή Αγορά.

Τέλος, σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος ως δημότης και κάτοικος Στροβόλου ευχήθηκε καλή αρχή στη λειτουργία της νέας Λαϊκής Αγοράς και τόνισε ότι και οι υπόλοιποι Δημότες του Στροβόλου θα ήταν καλό να επισκέπτονται, να κάνουν τα ψώνια τους στη νέα Λαϊκή και να υποστηρίξουν τους Κύπριους παραγωγούς.

Μετά από την τελετή των εγκαινίων της νέας Λαϊκής Αγοράς πραγματοποιήθηκε μία μικρή δεξίωση με προϊόντα που παραχώρησαν οι παραγωγοί της Λαϊκής Αγοράς, η οποία λειτουργεί κάθε Παρασκευή στον χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ.