Δημοσιογραφική Διάσκεψη ενόψει του «Ποδοσφαιρικού Τουρνουά Παλαίμαχων Λευκωσίας»

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 20 Απριλίου 2017, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Στροβόλου,  συνέντευξη τύπου με θέμα το «Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Παλαιμάχων Λευκωσίας» που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017, στις 3:30μ.μ. στο Γ.Σ.Π.

Το «Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Παλαιμάχων Λευκωσίας» είναι ένα γεγονός το οποίο έχει καταστεί θεσμός και διοργανώνεται από κοινού για 13η συνεχή χρονιά από τον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λευκωσίας και τον Παγκύπριο Αντιναρκωτικό Σύνδεσμο. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Υγείας Δρ Γιώργου Παμπορίδη και υπό την υψηλή προστασία του Δημάρχου Στροβόλου κ Ανδρέα Παπαχαραλάμπους

Στη συνέντευξη τύπου μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν και μίλησαν ο Υπουργός Υγείας Δρ Γιώργος Παμπορίδης, ο Δήμαρχος Στροβόλου κ Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, ο Πρόεδρος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λευκωσίας κ Πέπης Ιακώβου και η Πρόεδρος του Αντιναρκωτικού Συνδέσμου κα Χρύσω Αργυρού.

Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Στροβόλου συνεχάρη θερμά τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές και τον Αντιναρκωτικό Σύνδεσμο για την αξιόλογη προσφορά τους στον αγώνα ενάντια στα ναρκωτικά στέλνοντας το μήνυμα ότι η αξία της ζωής και της υγείας του ανθρώπου δεν θα πρέπει να αναζητείται σε ουσίες που ναρκώνουν και που στις πλείστες των περιπτώσεων οδηγούν στον θάνατο αλλά θα πρέπει να κάνουμε πράξη το σύνθημα «όχι στα ναρκωτικά, ναι στον αθλητισμό, ναι στη ζωή».