Διοργάνωση Αθλητικών Εκδηλώσεων στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού 23-30 Σεπτεμβρίου 2020

Ο Δήμος Στροβόλου συμμετέχει φέτος για 6η συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, μία πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την προαγωγή του αθλητισμού και της σωματικής άσκησης σε όλη την Ευρώπη.

Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με Αθλητικούς Φορείς, σωματεία και άλλους Ιδιωτικούς και Δημόσιους Φορείς, διοργανώνει ποικίλες Αθλητικές Εκδηλώσεις για να δώσει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν και να δραστηριοποιηθούν σε διάφορα αθλήματα.

Πιο κάτω παρουσιάζονται οι πληροφορίες για όλες τις Αθλητικές Εκδηλώσεις:

  • Zumba 4 Αll: Την Τετάρτη, 23/09/2020 και ώρα 19:30-20:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου με συνδιοργανωτή το In Progress Studio, θα γίνει μάθημα χορού ζούμπα και μπορούν να συμμετέχουν άτομα όλων των ηλικιών. Για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εκ των προτέρων με τον Δήμο Στροβόλου, στο τηλ 22 470326, για κράτηση θέσης, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους. (Τα στοιχεία πιθανόν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς ιχνηλάτησης και θα καταστραφούν με την παρέλευση ενός μηνός).
  • Pilates For All: Την Πέμπτη, 24/09/2020 και ώρα 18:30-19:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου με συνδιοργανωτή το In Progress Studio, θα γίνει μάθημα γυμναστικής Pilates και μπορούν να συμμετέχουν άτομα όλων των ηλικιών. Για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εκ των προτέρων με τον Δήμο Στροβόλου, στο τηλ 22 470326, για κράτηση θέσης, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Τα στοιχεία πιθανόν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς ιχνηλάτησης και θα καταστραφούν με την παρέλευση ενός μηνός.
  • Τουρνουά Ακαδημιών Ποδοσφαίρου: Το Σάββατο 26/09/2020 και ώρα 9:00πμ στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου διοργανώνεται τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου με τίτλο «Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι – Δικαίωμα για όλα τα παιδιά», προωθώντας την αγνή πλευρά του ποδοσφαίρου. Όλα τα παιδιά θα βραβευθούν και θα πάρουν αναμνηστικά δώρα για τη συμμετοχή τους. Σκοπός του τουρνουά είναι η ψυχαγωγία, η άθληση αλλά και η τόνωση της αυτοπεποίθηση των παιδιών. Για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εκ των προτέρων με τον Δήμο Στροβόλου, στο τηλ 22 470326, για κράτηση θέσης, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Τα στοιχεία πιθανόν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς ιχνηλάτησης και θα καταστραφούν με την παρέλευση ενός μηνός.
  • Πάντα Νέοι: Τη Δευτέρα 28/09/2020 και ώρα 8:30πμ στο Πάρκο Αγίου Δημητρίου διοργανώνεται ένα πρόγραμμα αποκλειστικά αφιερωμένο στα άτομα τρίτης ηλικίας, με βασικό στόχο την καλλιέργεια της πεποίθησης ότι η άθληση και η φυσική δραστηριότητα δεν έχουν όριο ηλικίας, αλλά προσαρμόζονται εύκολα στις ανάγκες και τις δυνατότητες του καθενός. Υπό την καθοδήγηση γυμναστών του ΑΓΟ, μέσα από ένα απλό, έξυπνο και διασκεδαστικό πρόγραμμα, άτομα της τρίτης ηλικίας έχουν την ευκαιρία να γυμναστούν και να περάσουν όμορφα τη μέρα τους. Για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εκ των προτέρων με τον Δήμο Στροβόλου, στο τηλ 22 470326, για κράτηση θέσης, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Τα στοιχεία πιθανόν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς ιχνηλάτησης και θα καταστραφούν με την παρέλευση ενός μηνός.
  • Τουρνουά Ποδοσφαίρου 3vs3: Την Τρίτη 29/09/2020 και ώρα 19:00 διοργανώνεται τουρνουά ποδοσφαίρου 3 εναντίον 3 παικτών με μικρά τέρματα και χωρίς τερματοφύλακα. Ένα πολύ ωραίο είδος ποδοσφαίρου σε μικρότερο χώρο, που μπορούν να συμμετέχουν όλων των ηλικιών άτομα. Οι κανονισμοί θα ανακοινωθούν τη μέρα του τουρνουά. Οι παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά πριν την έναρξη. Για δήλωση συμμετοχής καλέστε στο 22318358 μέχρι τις 28/9/20 και ώρα 12:00, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Τα στοιχεία πιθανόν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς ιχνηλάτησης και θα καταστραφούν με την παρέλευση ενός μηνός.
  • Τουρνουά Ποδοτένις: Την Τρίτη 29/09/2020 και ώρα 19:00 διοργανώνεται Τουρνουά ποδοτένις για μικρούς και μεγάλους. Παίζουμε “τένις” με τα πόδια και με μια μπάλα ποδοσφαίρου. Ελάτε να γνωρίσετε και να παίξετε αυτό το διασκεδαστικό και συναρπαστικό είδος ποδοσφαίρου το οποίο απαιτεί βασικές ποδοσφαιρικές δεξιότητες με τη μπάλα. Σε αυτό το παιχνίδι, η ηλικία των ασκουμένων αλλά και το επίπεδο φυσικής κατάστασης, δεν προσδιορίζει εκ των προτέρων τον νικητή. Η κάθε ομάδα αποτελείται από 2 άτομα. Οι κανονισμοί θα ανακοινωθούν τη μέρα του τουρνουά. Οι παίκτες να βρίσκονται στο γήπεδο 15 λεπτά πριν την έναρξη. Για δήλωση συμμετοχής καλέστε στο 22318358 μέχρι τις 28/9/20 και ώρα 12:00, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Τα στοιχεία πιθανόν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς ιχνηλάτησης και θα καταστραφούν με την παρέλευση ενός μηνός.
  • Challenge Day #BeActive at work- Άσκηση στην Εργασία: Την Τετάρτη 30/9/2020 και ώρα 10:00 ο Δήμος Στροβόλου καλεί όλο το προσωπικό να συμμετάσχει στη δράση Challenge Day #BeActive at work και να δοκιμάσει τη γυμναστική στο χώρο εργασίας! Με την καθοδήγηση γυμναστών του προγράμματος ΑΓΟ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να εκτελέσουν ασκήσεις χαλάρωσης και ξεκούρασης των μυών, που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της καταπόνησης που προκαλεί η καθιστική εργασία και η χρήση υπολογιστή. Η δράση θα είναι σύντομη, απλή και ο ενδυματολογικός κώδικας δεν απαιτεί αθλητική ενδυμασία.
  • Αθλητικό Χωριό – Sports 4 All: Την Κυριακή 4/10/2020 και ώρα 16:30 στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Στροβόλου διοργανώνεται από το Ανοικτό Σχολείο του Δήμου, Αθλητικό χωριό και θα λάβουν χώρα οι πιο κάτω δραστηριότητες: Zumba, zumba kids, strong, pilates, strong pilates, yoga, yoga parents & kids, karate, taekwondo, tennis , magic boots fitness. Αναλυτικό πρόγραμμα με τις ώρες έναρξης της κάθε δραστηριότητας θα δημοσιευθεί πολύ σύντομα. Ελάτε να γνωρίσετε και να δοκιμάσετε τα προγράμματα που προσφέρει το Ανοικτό Σχολείο Στροβόλου. Για συμμετοχή οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εκ των προτέρων με τον Δήμο Στροβόλου, στο τηλ 22 470343, για κράτηση θέσης, δηλώνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας τους. Τα στοιχεία πιθανόν να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες αρχές για σκοπούς ιχνηλάτησης και θα καταστραφούν με την παρέλευση ενός μηνός.

Η συμμετοχή σε όλες τις πιο πάνω εκδηλώσεις είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποτείνεστε στον κ. Χάρη Θεοχαρίδη, Βοηθό Λειτουργό Αθλητικών Προγραμμάτων, στο τηλέφωνο 22470326.